Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго дня! Нам добра :кава:

OIG2.webp

Без проблем. Але цікавих історій немає.
Тоді давай без історій :)
Скажи, а тобі зовсім нецікаво, щоб наприклад, ти задумав якесь число, а людина вгадала? Чи навпаки ти міг назвати що задумав хтось.

Тоді давай без історій :)
Скажи, а тобі зовсім нецікаво, щоб наприклад, ти задумав якесь число, а людина вгадала? Чи навпаки ти міг назвати що задумав хтось.
Це така незамислувата гра?

Це така незамислувата гра?
Не гра, а знімання інфи :-)
Мене сьогодні пробило робити техніки, але мені важко ні про що не думати, і от коли я робила медитацію Зелена Тара, мене перекинуло думками на техніку, коли ми вигадували кольори і дівчина, з якою були в парі, загадала зелений. Потім я згадала, що колись ти сказав про езотеричні техніки щось на кшталт того, що для чого воно треба.
От і вирішила спитати чи цікаво було б просто заради цікавості.

Ага, цікаво. А шо робити?
Нічого не треба робити, я не пропоную вгадувати. Просто тоді ти дав зрозуміти, що то все фігня, от я і подумала, що можливо ти сказав це з упертості, і вирішила спитати ще раз, коли ти забув про той випадок :-)
Я сьогодні трошки слухала Тюріна :)
От думаю, що цьогоріч не змогла розслабитися у відпустці можливо тому, що не слухала. Я не пам'ятаю хронологію. Може я минулого року почала дивитися ті відео, ну і налаштувалася.

Схоже в Лени немає світла.
Сір, а ти там шо?

Всі явища виникають і щезають в одному місці. Де саме?
Релігійна людина сказала б, що це Бог. Я не релігійна, однак щоб довго не розтікатися в словах, теж скористаюся цим терміном. Бог і є початок і кінець, і взагалі все, що є - то він. Або можна сказати: його частини. Бог творить з себе. Ми усі - це він, і наші думки теж.

А чому ти не релігійна?
Бо це означає вірити в якусь конкретну релігію :)
Якщо є обʼєм, більше якого немає нічого більшого, значить він вміщає в себе усе. Це взагалі фізика виходить.
Скоріш метафізика.

Я сьогодні трошки слухала Тюріна :)
:клас:
От думаю, що цьогоріч не змогла розслабитися у відпустці можливо тому, що не слухала. Я не пам'ятаю хронологію. Може я минулого року почала дивитися ті відео, ну і налаштувалася.

Ти почала його слухати наприкінці квітня 2023. Тож все вірно, налаштувалася.
Я визначила, чому мені заходить саме Тюрін. Бо в ньому відчувається інтелегентність та освіченість, це той рівень, на якому мені комфортно, для сприйняття в тому числі.

Назад
Зверху Знизу