Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_5259.webp

Так, дивлюся. Ось цікава розповідь хлопця, який возив піджак путлера. Принаймні мені було цікаво.

Дивитись не стала. З Апостолом та Золкіним надивилася вже. Харі у цих полонених у всіх відгодовані. І кожен із них "невинний" - не знав, не розумів, випадково опинився, діток своїх хотів прогодувати. Супчиком кривавим. Ага.

А нам доброго ранку! Попре все :кава:

Дивитись не стала. З Апостолом та Золкіним надивилася вже. Харі у цих полонених у всіх відгодовані. І кожен із них "невинний" - не знав, не розумів, випадково опинився, діток своїх хотів прогодувати. Супчиком кривавим. Ага.

А нам доброго ранку! Попре все :кава:
Та там цікаво про службу СФО - це ті, хто путлера охороняє та інших шишок. Цей хлопець був шофером нижчої ланки, попросився в РДК (руський добровольчий корпус). Власне, я запропонувала не про його долю подивитися, а про роботу в СФО, це у першій частині відео.

Перший місяць осені ознаменується рідкісним астрономічним явищем: в один день можна спостерігати повний місяць, супермісяць і часткове місячне затемнення. Повний місяць 18 вересня о 05:34 супроводжуватиметься видимістю Сатурна. Спостерігати це явище можна буде за ясної погоди не лише 18, а й 17 та 19 вересня.

Особливості
У вересні 2024 року очікується незвичайний повний місяць: Місяць максимально наблизиться до Землі, що дозволить спостерігати супермісяць (вдруге цього року) — супутник Землі виглядатиме яскравіше і більше. Крім того, цього ж дня станеться часткове місячне затемнення.

Вплив на здоров'я

В повню народжується більше дітей, психічно нестабільні люди поводяться агресивніше, а люди стають емоційнішими і гірше сплять.

- не варто приймати важливі та доленосні рішення;
- не можна конфліктувати, вплутуватися у суперечки та реагувати на провокації з боку;
не слід перевтомлюватись, брати на себе зобов'язання, які ви не в змозі виконати, давати собі сильне фізичне навантаження;
- не варто ризикувати грошима — укладати великі фінансові угоди, брати кредити та позичати;
краще відмовитися від хірургічних втручань (якщо вони нетермінові) та перенести візит до косметолога.
- слід тим часом відкласти далекі поїздки.

Вплив місячного затемнення на знаки зодіаку

Риби зіткнуться з особливими труднощами у другій половині вересня. Близнюки, Козероги, Діви та Стрільці також очікують складного періоду: напередодні повного місяця вони можуть відчувати фізичну слабкість і внутрішню напругу, а їхні думки повертатимуться до старих проблем, посилюючи тривожність.

Представникам знаків Овен, Рак, Лев та Терези можуть зустрітися люди з їхнього минулого — родичі, колишні партнери чи старі знайомі. Важливо стримувати емоції та не поспішати з обіймами, а замислитись, чому ваші шляхи розійшлися.

Скорпіонам, Тельцям та Водоліям слід підтримувати порядок у своєму житті, щоб уникнути занурення у самокопання та сумні роздуми.

А назва "западенці" образлива для жителів заходу України?

Може, треба казати "західняки" і тоді воно не буде образливо :) (жарт, звісно).
Ти б процитувала нашого лицаря, бо окрім нього ніхто нам не зможе дати конкретну відповідь :)

Замислилася. Я не чула щоб вони так про себе казали. Але я не чула і щоб і "східняки" про мешканців східу вони казали. Може просто так поталанило.

Замислилася. Я не чула щоб вони так про себе казали. Але я не чула і щоб і "східняки" про мешканців східу вони казали. Може просто так поталанило.
Та вони-то самі про себе та навряд чи кажуть. Але за логікою це не образливо, мене б "східняки" не образило б.

Назад
Зверху Знизу