Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
90 відсотків проблем з інтернетом лікується перезавантаженням обладнання (с) Техпідтримка:D
Мабуть, у них все перезавантажилося
Дві години протримався. Я взяла у брата його старий тел, і - алілуйя! - він ловить. Тобто з нього інет у хаті є. З перебоями іноді, але є! Втім, це не відміняє попередніх фактів. Значить після увімкнення світла сигнал був кращий. І після дзвінків теж.

Світло знову вимикали, щойно повернули. Лено, що у тебе?

Дуже яскраво у небі блиснула зірка. То вони падають і світяться, а це на темному небі просто сполох на мить. Не падала. А може то інопланетний корабель 😐

Це новий рівень відпочинку... Лежу посеред двору на розкладачці, дивлюся у зоряне небо і слухаю чат рулетку :-)

Це новий рівень відпочинку... Лежу посеред двору на розкладачці, дивлюся у зоряне небо і слухаю чат рулетку :-)
OIG4.UWT4OhI0v5oYi_VAf.webp

Тож, можна дивитися кіно?
Мабуть. Світла ж з інетом не було. А зараз лежу надворі, бо там прохолодно :-)
Завтра досліджу детальніше :)
Але я фільмів собі трохи завантажила ще вчора. Підключила пробний ютуб преміум, там можна завантажувати без проблем і взагалі зручно.

Завтра досліджу детальніше
Дослідила? :)

Я дивлюся "Завантаження", 2 серії подивилася. Зрозуміла, чому тобі не сподобалася серія, мені то теж сильно не сподобалося. Ох вже почуття гумору у сценариста специфічне. :мораль:
А так взагалі цікаво.

Думаю, щось таке невдовзі і в реалі зробить хтось. :) Без усіх цих "готелів", звісно, - це скоріш для видовищності :)

Ні, пів дня світла не було, а коли нема світла, то нема й Інету, потім не було часу. Власне, інет ловить, питання в тому чи він зникає.
Думаю, щось таке невдовзі і в реалі зробить хтось
Цілком можливо. Не скоро. Скоріше це може статися як імітація ШІ. Не справжні свідомість людини.

Цілком можливо. Не скоро. Скоріше це може статися як імітація ШІ. Не справжні свідомість людини.
Звісно, не справжня. :угу: Цілковита імітація. Наприклад, завантажується голос людини, її манера розмовляти, типові слова, як вона зазвичай відповідає на щось. І можна буде подзвонити чи навіть відеодзвінок і "спілкуватися".

Лена, приєднуйся до нас. Цікаво, не пожалкуєш :) Я задля цього серіалу навіть покинула дивитися няшних корейських хлопчиків! :-)

d5b462d955e2e053bdd6d2be5990b258.webp
Мені трохи залишилося, того що зараз дивлюся, потім буду наздоганяти:)

Звісно, не справжня. :угу: Цілковита імітація. Наприклад, завантажується голос людини, її манера розмовляти, типові слова, як вона зазвичай відповідає на щось. І можна буде подзвонити чи навіть відеодзвінок і "спілкуватися".
Подібне вже є. Гуглі "голограма померлих" виртуальна реальнисть з померлим"

Здається, про це вже були розмови. Точно не пригадує, але начебто якась компанія заявляла про такі розробки.
Подібне вже є. Гуглі "голограма померлих" виртуальна реальнисть з померлим"
О :ідея:

Спитали: а ви знаєте, який це актор в дитинстві? Хм... придивилася.. Так, знаю, навіть фільм згадала, якому пасує саме такий похмурий вираз обличчя :-)

в дитинстві.jpeg

Спитали: а ви знаєте, який це актор в дитинстві? Хм... придивилася.. Так, знаю, навіть фільм згадала, якому пасує саме такий похмурий вираз обличчя :-)
Мені здається, що йому тут спеціально так виділили очі. Обробка.

Назад
Зверху Знизу