Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А вчора ближче до півночі горіла пентаграма зі свічок. Я аж на балкон виперлася. Але криків жертви чутно не було :D
:)

_8a06c577-21b5-4203-9c32-9acac41fca27.webp

• Лав
Реакції: E.N
Та кому ж потрібна достовірність і переконливість в гуморесках? :) Наприклад, шикарне оповідання про чат. Достовірність 💯 відсотків, саме так і буває в домових чатах :-)
Мені потрібна. І не тільки в гуморесках, а скрізь. Гумор - то гумор, але неправдоподібність псує враження.

Яке щастя, що побризкав дощик! Оце перший вечір, коли не палять бур'яни, хоч можна надворі розміститися у прохолодні і інтернеті :ги:

Сьогодні цілий день розважала племінницю. Граємо, ніби вона читає. Взяли старий журнал Малятко, там картинки, вона їх роздивляється і на основі них вигадує історію. Дійшла до картинок, де на одній хлопчик щось засновує у дуло гармати, а на другій вибух і в усі боки розлітаються "зелені чоловічки". Мабуть щось про 2-гу світову.
"Читає": - А хлопчик взяв і почав там щось ремонтувати. А воно яяяяк вибухне! І люди полетіли.
Тоді дивиться на картинку ще раз і каже: - А! То росіяни.
:-)

Останнє редагування:
Лежу на розкладачці у дворі, дивлюся чат рулетку. Пахне яблуками. Комарів нема. Не жарко. Просто краса. Якби не хмарне небо, пішла б погуляти, а так без зірок нецікаво.
Коли будуть зірки, витягну розкладачку на город, і дивитимуся на них. Якщо не палитимуть бур'яни. Зараз весь час палять, бо картоплю вже беруть.

Останнє редагування:
Такий помаранчевий місяць! Як апельсин. І великий. Доволі світло і без зірок.
А я п'ю смачний чай. Завтра розповім рецепт :)
Тел розрядився, так що пішла дивитися на місяць )

• Лав
Реакції: E.N
Цікавий серіал "Завантаження". Поки що подивилася перший сезон.

Добре, що я почала дивитися з другої серії, якби з першої, то може й покинула б. Я її лише зараз знайшла, і вона мені не надто подобається.

Назад
Зверху Знизу