Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра до сніданку :кава:

OIG40.jpg
Мати Василева! :піп: Навіщо ж так лякати з ранку :-)

Дивишся далі? Подобається? Почитала вчора сюжет, думала, чи подивитися.. :rolleyes:
Так, дивися! Я подивилася і другий, начебто і третій є. Просто ті два в мене завантажені були з минулого року.
Цей серіал вартий уваги :угу: Попри комедійність, змушує задуматися про майбутнє людства. Якщо воно себе не згубить у війнах.

Тиждень відпустки минув. Взагалі не подобається як воно проходить. Це не відпочинок, а навпаки :хмммм:

Окраєць місяця так низько висить, і знову помаранчевий. Але зараз не ясний, а нагадує нічний світильник.

Щоб вилупкам спокою не було на том світі, щоб їм осліпнути, щоб їм повзати гробаками, щоб їм пекло було на землі

Після того, як увімкнули світло, з'явився і інет у будинку. Вже більше години є. Цікаво чи надовго. Але це все ж таки показує, що то у них щось не те, а не у мене.

Після того, як увімкнули світло, з'явився і інет у будинку. Вже більше години є. Цікаво чи надовго. Але це все ж таки показує, що то у них щось не те, а не у мене.
90 відсотків проблем з інтернетом лікується перезавантаженням обладнання (с) Техпідтримка:D
Мабуть, у них все перезавантажилося

Згадаю один з улюблених віршиков-порошків.. вже час.. :)

смакує ще окрайчик літа
у кавуновому фондю
та вже в меню є сплін фініта
адью
© Меланія Дереза

OIG4.webp

Назад
Зверху Знизу