Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
З іспанських детективів сильне враження справив "Невидимий гість", 2016.

невидимий гість.jpg
Подивлюся, якщо не забуду. З тел дуже погано дивитися, в мене очі швидко втомлюються. А у тих похмурих детективах ще й постійно темний фон.

Ф'ям, це знігзшибательна любовно-детективна історія :іржач: Дивитися з 15.20

Мати Василева! Що ж це за неадеквати? Це я про сусідів зверху :-)
Таке враження, що там хтось ходить на дерев'яній нозі, причому стукає нею з усієї дурі. Вчора таке було о дванадцятій ночі, і ось зараз знову. Не можу навіть уявити що це відбувається. Хоча може то людину так штормить. Вона ходить по підлозі, при цьому її заносить з боку в бік. Та наче ж тихо було, чи то хтось один з них по-тихому напивається?
Ходить недовго, хвилини три. Але так гучно, наче ж, кажу, безладно довбешкою по підлозі гамселить :незнаю:

Звичайно. Актриса хороша.
А я почала дивитися, а потім трохи перегортала і дивилася епізодами. Не знаю - чи настрій в мене скептичний, чи я до жінок предвзята, але не вірю жодній дії. Хоча не вірю не саме в жінку, а просто в усі події, тобто в поведінку - починаючи від вовків, і закінчуючи бандитами.

Останнє редагування:
А я почала дивитися, а потім трохи перегортала і дивилася епізодами. Не знаю - чи настрій в мене скептичний, чи я до жінок предвзята, але не вірю жодній дії. Хоча не вірю не саме в жінку, а просто в усі події, тобто в поведінку - починаючи від вовків, і закінчуючи бандитами.
Може через твій специфічний смак жанрів.

Рідкісний вид динозаврів: диваноцараптор :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
То це ж не бойовик, а трилер.
Ну хай бойовик-трилер. На бойовик схоже, мочать усіх.
Незрозуміло, чому це трилер, а фільм "Викрадена" - бойовик. Основна ідея схожа - бандити викрали дитину, а мати/батько повертають.
Але ж трилери мені теж подобаються. Он же про попередній я писала, що сподобався.

Ну хай бойовик-трилер. На бойовик схоже, мочать усіх.
Незрозуміло, чому це трилер, а фільм "Викрадена" - бойовик. Основна ідея схожа - бандити викрали дитину, а мати/батько повертають.
Але ж трилери мені теж подобаються. Он же про попередній я писала, що сподобався.
Не, батя був маніяк, а дочка його замочила.

Читала, що жінки знов таке носять - шкарпетки з босоніжками, але в житті не бачила :) Мода 40-50х років минулого сторіччя.

.webp

Назад
Зверху Знизу