Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сплю сьогодні вночі. І тут відчуваю, що мені зовсім дихати нічим. Крізь сон думаю, що знову заклало ніс тому що хворію. Прокинулася. Розумію, що не можу дихати так як на подушку вперся Генрі і припав мені до лиця. Розбудила кота. Він сів, витріщився на мене з виглядом "А ти взагалі хто?" А потім начхав на мене у буквальному сенсі. Те, що коти рідина всі знають. Вношу уточнення - вони рідина в дрібнодисперсному пульверизаторі :D

Сплю сьогодні вночі. І тут відчуваю, що мені зовсім дихати нічим. Крізь сон думаю, що знову заклало ніс тому що хворію. Прокинулася. Розумію, що не можу дихати так як на подушку вперся Генрі і припав мені до лиця. Розбудила кота. Він сів, витріщився на мене з виглядом "А ти взагалі хто?" А потім начхав на мене у буквальному сенсі. Те, що коти рідина всі знають. Вношу уточнення - вони рідина в дрібнодисперсному пульверизаторі :D
Головне, що від них не підчепиш ГРЗ :клас: І вони від нас нічого не підчеплять. Він тебе сумлінно лікував. :любов: А так близько від обличчя, бо саме там вбачав проблему! :)

До кави завжди дивлюся щось легеньке-комедійне. Зараз корейську дораму "Це життя - наше перше". (хм, звідки їм знати, яке саме? :rolleyes:).

В коридорі налітають одне на одного дівчина і молодий чоловік. Її сумочка розкривається, звідти все розлітається, він збирає. Останнім підіймає ***********. Мацає свій карман на сорочці, каже про себе: "Я такий вчора використовував, тож, мабуть, це мій". Дівчина: "Віддайте, це моє!" - забирає і йде.
Він:
- Це ж була вона! Вона мене не впізнала?!
:-)

життя - наше перше.webp

Порада астролога на серпень для мого знака - якшо можна нічого не робити, нічого не робіть.:D
Ну звичайно так - підходить така порада.👍👍

Цікаві ім'я-прізвище (або нік) у жінки..
Оксана-Світлана Синьоока-Пендюр.

Подумала, ще б два "о" зробити у вигляді очей :-) Синіх, звісно.

Коли виходиш на вулицю на другий день дієти.

день дієти.webp

Нарешті! :-) З'явилася чашка для ліворуких.

кави.webp

• Це смішно!
Реакції: E.N
Цікавий загадковий фільм "Тіло" Оріол Паоло.

Назад
Зверху Знизу