Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Він зовсім не зловісний. Максимум можеш навушники купити які доведеться повертати. Або документи будеш довго чекати.Особливо про цей зловісний Меркурій відомо в якому домі
![]()
То страшне що було! Він скрізь ліз, все роняв, драв, звідусіль падав, гриз дроти і тонув в унітазіЩо, багато шкоди робив?А мій чорненький демон був, навпаки, більш лагідним, ніж його сіренький братик. Вони спочатку вдвох у нас жили, сіренького потім подружка забрала.
Будь ласка.Сір! Тобі завдання: зробити з Томом якесь цікаве (!) фото![]()
Він зовсім не зловісний. Максимум можеш навушники купити які доведеться повертати. Або документи будеш довго чекати.
Це ти дуже серйозно. А про Меркурій ми жартуємоЗловісний це Марс, Плутон, і Сатурн.
На перший погляд дійсно трохи лячно за котикаБудь ласка.
![]()
- Том, тобі нормально?
- Нормально!
Одразу згадалося "плавати в унітазі баттерфляєм".. 🙄То страшне що було! Він скрізь ліз, все роняв, драв, звідусіль падав, гриз дроти і тонув в унітазі![]()
Можливо вона звідти пішла? Хоча навіть в таком разі це некоректне висловлювання, бо таки вона давно стала загальноукраїнською.Я цю приказку з дитинства знаюЩо в ній галицького? Загальноукраїнська.
Нууу...до галичан я з ніжністю. Але вони як поляки - кожен перший шляхтич і все належить їмСлухала зараз І.Фаріон "Підсумки 5-річного терміна Зе".
- Є така галицька приказка: "Яке їхало, таке й здибало".
Я цю приказку з дитинства знаюЩо в ній галицького? Загальноукраїнська.
Не можна по якимось окремим людям судити про усіх іншихдо галичан я з ніжністю. Але повторю - мені допомогли дуже
Ну...мою маму в Харкові на базарі *****кою обізвали якосьНе можна по якимось окремим людям судити про усіх іншихЛюди різні.. І різні абсолютно усі, хоч в якому куточку Землі.
Тобі допомогли. А моїй мамі, хоча вона й добре володіє мовою, одна продавчиня в книжковому не продала журнал у Львові колись з формуліровкою "У нас для вас нічого немає", - бо не з місцевим акцентом розмовляла. А інші люди зі Львова норм ставилися. Тож, до усіх з ніжністю не виходить - тільки з взаємністю.
Це якась патологія?Котів я так і не полюбила