Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
- Так, так, любий котику, котлетка для тебе! :-)

OIG1.webp

Сір! Тобі завдання: зробити з Томом якесь цікаве (!) фото :d

Що, багато шкоди робив? :зуби: А мій чорненький демон був, навпаки, більш лагідним, ніж його сіренький братик. Вони спочатку вдвох у нас жили, сіренького потім подружка забрала.
То страшне що було! Він скрізь ліз, все роняв, драв, звідусіль падав, гриз дроти і тонув в унітазі :D

Він зовсім не зловісний. Максимум можеш навушники купити які доведеться повертати. Або документи будеш довго чекати.
Зловісний це Марс, Плутон, і Сатурн.
Це ти дуже серйозно. А про Меркурій ми жартуємо :)

Слухала зараз І.Фаріон "Підсумки 5-річного терміна Зе".

- Є така галицька приказка: "Яке їхало, таке й здибало".

Я цю приказку з дитинства знаю :) Що в ній галицького? Загальноукраїнська.

Можливо вона звідти пішла? Хоча навіть в таком разі це некоректне висловлювання, бо таки вона давно стала загальноукраїнською.

Слухала зараз І.Фаріон "Підсумки 5-річного терміна Зе".

- Є така галицька приказка: "Яке їхало, таке й здибало".

Нууу...до галичан я з ніжністю. Але вони як поляки - кожен перший шляхтич і все належить їм:) Але повторю - мені допомогли дуже

до галичан я з ніжністю. Але повторю - мені допомогли дуже
Не можна по якимось окремим людям судити про усіх інших :) Люди різні.. І різні абсолютно усі, хоч в якому куточку Землі.
Тобі допомогли. А моїй мамі, хоча вона й добре володіє мовою, одна продавчиня в книжковому не продала журнал у Львові колись з формуліровкою "У нас для вас нічого немає", - бо не з місцевим акцентом розмовляла. А інші люди зі Львова норм ставилися. Тож, до усіх з ніжністю не виходить - тільки з взаємністю :).

Не можна по якимось окремим людям судити про усіх інших :) Люди різні.. І різні абсолютно усі, хоч в якому куточку Землі.
Тобі допомогли. А моїй мамі, хоча вона й добре володіє мовою, одна продавчиня в книжковому не продала журнал у Львові колись з формуліровкою "У нас для вас нічого немає", - бо не з місцевим акцентом розмовляла. А інші люди зі Львова норм ставилися. Тож, до усіх з ніжністю не виходить - тільки з взаємністю :).
Ну...мою маму в Харкові на базарі *****кою обізвали якось:) Але зараз, по словам мами - немає для неї ліпше музики чім гімн України:)
Я погано розмовляю українською, але мабуть я змогла знайти ті слова, яки галичанку, у якої дід був в УПА, змусили сказати "Я була не права. Я змінюю своє ставлення до Харків'ян"

Але, ******* може бути в будь-якій сім'ї, так

Останнє редагування:
Цей Попик такого загоняє, це просто вищий пілотаж. Лол. Одному розповідає, що він вчився у духовній семінарії (хоча я можу в це повірити), і починає щось вішати, іншому каже, що він психолог, комусь, що біолог. Одного змусив показувати туалет і пралку у квартирі, бо мовляв, ми в Україні думаємо, що в *****ів такого немає. А потім ще й полігон на карті :-) А яка в нього міміка! Це можна дивитися просто як комедію.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Diana Udovichenko
1 д. ·
«Не треба спокушати світобудову, – каже моя подруга Галюся, – вона любить пожартувати».
Все життя я кричала, що ніколи у мене не буде котика. Бо не люблю.
І ось світобудова, за*бавшись слухати мої клятви, викотила мені під ноги напівдохлу недоладну істоту невизначеної статі. І як було пройти повз?
Котів я так і не полюбила, але дивлячись на цю скуйовджену молекулу, яка так відчайдушно мене потребує, розумію: віддати її не зможу. У жодні добрі руки, крім Ліліних. Але найімовірніше, Ліля взяти не зможе. А іншим не віддам. Раптом їй неправильно очі оброблять чи не тим нагодують? ******ку мою мармазетку. Фенека мого степового. Ні. Не віддам.
Розчулилися? А я не до того. Я ось до чого. Замислилась тут.
Кілька років уже кричу, що не хочу заміж. І ніколи не вийду.
Заткнуся, мабуть. Поки дорога світобудова зі своїм чудовим почуттям гумору не викотила мені під ноги якогось напівдохлого бомжа. 😁

Назад
Зверху Знизу