Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Доброї п'ятниці :кава:

OIG3.webp

Здавалося б, тільки літнє сонцестояння було, а вже майже серпень!

Це я робила картинки на 21-22.07.. Не наші реалії, звісно - десь в Мексиці, мабуть.. :rolleyes:🌵💐🍄 Щасливі безтурботні люди.

OIG3..B81.webp

Здавалося б, тільки літнє сонцестояння було, а вже майже серпень!
Я сама тільки думала, що літо кудись зникло. Щось дивне з часом коїться. Здавалося б, що з такими подіями він має тягнутися повільно, бо чогось очікуєш, сподіваєшся на щось краще, а воно нема й нема... Але час просто зникає.

"Я хочу танцювати біля води під мексиканським небом. Випити трохи «Маргарити» під ланцюжком синіх вогнів, послухати гру маріачі опівночі. Ти зі мною?" :любов:

Останнє редагування:
Трапилося.. Дивовижно - Наталія Фаліон.

"Ось така вона така, гонорова пані -
Ріже дрова і гопака баба на баяні."

"Навіть супермодній Ганці
Солнце засміялось на фіранці".

Можу подивитися в гуглі, але не хочу. :) Хто знає, що таке фіранка? :)

Трохи менше року вчилася на фортепіано, тож на акордеоні грала тільки на схожих клавішах (з одного боку). Він і досі є, правда деякі вже не грають.
Хто знає, що таке фіранка? :)
Шторка.
Фіранка на кватирці :-)

А якщо тебе зараз посадовити за фортепіано - згадаєш, як грати? :)
Нічого не згадаю. Хоча нещодавно намагалася підібрати музику, яка мені наснилася :-)
Племінницю збираються музиці навчати? :)
Поки що навчають танцям. Ще і музика - то занадто, їй же 5 років. На танці возять за 30 км., у нас нема ні музики, ні танців.

Лена, що ти дивишся? Я спробувала додивитися "Вітрила", і тут мене перемкнуло і я поставила повтор корейської дорами "Истинна краса" :рл: :-) Легко, весело, смішно.. Чомусь хочеться такого. 🍨

Лена, що ти дивишся? Я спробувала додивитися "Вітрила", і тут мене перемкнуло і я поставила повтор корейської дорами "Истинна краса" :рл: :-) Легко, весело, смішно.. Чомусь хочеться такого. 🍨
Все ще Експансію. Вже останній сезон

Так, це типовий стан людини, яка завела кошеня. :ги: Але це пухнасте сатаненятко чудово вміє відшкодовувати неприємності - бо воно пухнасте! миле! мурчить! у нього вусики, носик, м'які намистинки на лапках :любов:

• Лав
Реакції: E.N
Так, це типовий стан людини, яка завела кошеня. :ги: Але це пухнасте сатаненятко чудово вміє відшкодовувати неприємності - бо воно пухнасте! миле! мурчить! у нього вусики, носик, м'які намистинки на лапках :любов:
Так! Коли Гаррі був кошеням кожен ранок починався нервовим питанням "Де демон?" :D

Я цілу годину тому написала про сосиску/котлету для кота, зібралася заглянути до бінга, але застрягла на кухні. :рл: :-) Здавалося б, вже відмила її, але знов щось знайшла і заходилася мити :рл: Та що ж це таке! Ніякого спокою :-) Як вийти з кухні і припинити цей перфекціонізм? :rolleyes:

Так! Коли Гаррі був кошеням кожен ранок починався нервовим питанням "Де демон?" :D
Що, багато шкоди робив? :зуби: А мій чорненький демон був, навпаки, більш лагідним, ніж його сіренький братик. Вони спочатку вдвох у нас жили, сіренького потім подружка забрала.

Назад
Зверху Знизу