Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мррр... :кіт:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Морозиво хіба не краще для вечірки з подружкою у таку спеку?:)
Морозиво теж було, вона на нього і йшла, щоб спробувати мого приготування.

Теж сьогодні зустрічаємося. Як приємно обійматися з подругами! 😍😁
Як пройшла зустріч?

Маріє, а ти як там? І як справи з сайтом?
Була два тижні у відпустці, тож з сайтом трохи продвинулась. Технічна частина майже готова (в мінімальному функціоналі), лишилось для мене найважче - красота :( Трохи дооформлю і буду викладати першу версію. Треба красиву заставку на головну...

Зарегила домен torbynka-virshiv.in.ua. Але ще не викладала туди нічого

Не знаю, що робити з лайканням. Очевидно, що треба якийсь рейтинг віршів, а для цього треба щоб відвідувачі могли лайкати. А шоб могли лайкати і не могли накручувати голоси, доведеться робити якусь авторизацію. Але чи будуть люди авторизуватись заради того, шоб лайкнути... шось не впевнена. Оце мене хвилює більш за все і псує мені настрій (

Не знаю, що робити з лайканням. Очевидно, що треба якийсь рейтинг віршів, а для цього треба щоб відвідувачі могли лайкати. А шоб могли лайкати і не могли накручувати голоси, доведеться робити якусь авторизацію. Але чи будуть люди авторизуватись заради того, шоб лайкнути... шось не впевнена. Оце мене хвилює більш за все і псує мені настрій (
Не будуть авторизуватися. Щодо накручування голосів - гадаєш от прямо таки автори до цього будуть вдаватися? А який сенс? І взагалі зараз в усіх інші проблеми. Роби без авторизації, якщо що, в майбутньому ж зможеш її додати?

FB_IMG_1721659783888.webp

Не будуть авторизуватися. Щодо накручування голосів - гадаєш от прямо таки автори до цього будуть вдаватися? А який сенс? І взагалі зараз в усіх інші проблеми. Роби без авторизації, якщо що, в майбутньому ж зможеш її додати?
Та зможу, звісно. Але це не добре, коли одна людина може кілька разів голосувати за те саме.
Можна більш простий варіант - через куки. Але ж куки видаляються на раз-два, було б бажання. Хоча може це на даному етапі нормальний компроміс

Та зможу, звісно. Але це не добре, коли одна людина може кілька разів голосувати за те саме.
Можна більш простий варіант - через куки. Але ж куки видаляються на раз-два, було б бажання. Хоча може це на даному етапі нормальний компроміс
Пам'ятаю, що в Поеторії можна було лише раз. Якщо натиснути другий раз, то лайк анулюється.

Без адмінства в ВП настільки спокійніше, що не хочеться повертатися :-) Загалом не було б проблем, якби постити тоді, коли побачив віршик у Мікро, найбільше напружує отой збір контенту.

Українська художниця Марина Шкарупа. ,,Дрімуча перевага,, 2018, полотно, олія, 150x110cm. - Україна. Київ.
:кручусь:
FB_IMG_1721715361989.webp

Українська художниця Марина Шкарупа. ,,Дрімуча перевага,, 2018, полотно, олія, 150x110cm. - Україна. Київ.
Я двічі подивилася на нік, не в змозі повірити :) Може, думаю, аккаунт угнали чи хтось в гості прийшов та від тебе запостив :-)

Вітаю нас із зливою :-)

Я двічі подивилася на нік, не в змозі повірити :) Може, думаю, аккаунт угнали чи хтось в гості прийшов та від тебе запостив :-)
А чого?
Натякаєш, що я була проти голих фоток? Ну, мистецтво і ****уха - різні речі.

Назад
Зверху Знизу