Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
почувши знов виття сирениЛягла я вчора в ліжечко і приготувалася засіпати. З вікна приємно тягнуло свіжим повітрям, на щось наспівували цвіркуни, на межі чутності хтось грав на гітарі Maybe I maybe you.
Солодкий сон огортав мене...
І тут знизу почався страшенний крик. Пролунало нелюдське завивання, по двору прокотилося розкотене АААА...
Потім пішли звуки, наче хтось захлинувся три рази, потім якісь ляпаси. Знову виття і тяжке шмякання чогось об землю.
- Падли, Пшшшш! - голосно гаркнув сусід згори....
Внизу тривала епічна битва котів.![]()
![]()
В мене сьогодні, як і вчора, прилив бадьорості. Готую. Подруга має прийти увечері, так що я навіть налаштувалася пекти печиво. Давно збиралася - горіхи пропадають.Сьогодні Повня. Ще точніше Повня Громового Місяця. Добре б було, якби гроза чи хоч просто дощ. 🙄☔Але не з нашим щастям![]()
А я нарізала окрошку . ЗновГотую.
Мати Василева, пекти!Подруга має прийти увечері, так що я навіть налаштувалася пекти печиво.
Підтримую гасло!Мати Василева, пекти!![]()
.
![]()
Я коли з одної з подруг зустрічаюся, то ми обіймаємося, підскакуємо та верещимоЩодо подруг в реалі. Як це чудово! ❤️☕🍧❤️☕🍧 І ви, дівчата, самі це знаєте. 😘
Я ось була позбавлена можливості зустрітися в реалі, тепер надолужую. 🌺 Теж сьогодні зустрічаємося. Як приємно обійматися з подругами! 😍😁
Зараз спека на кухні - дрібниці порівняно з температурою, яка була нещодавно в усій квартиріМати Василева, пекти!![]()
. Я б нізащо, аж поки на вулиці не стане +20
Морозиво хіба не краще для вечірки з подружкою у таку спеку?
![]()
Зараз спека на кухні - дрібниці порівняно з температурою, яка була нещодавно в усій квартирі![]()
👍❤️Як де добре, коли багато енергії! З готуванням вже впоралася, ще й у квартирі поприбирала. Шикардос! От би завжди так
шампанським ванну я наповнюСьогодні Повня. Ще точніше Повня Громового Місяця. Добре б було, якби гроза чи хоч просто дощ. 🙄☔Але не з нашим щастям![]()