Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго раночку! Нам - добра! :кава:

OIG3765.webp

Лягла я вчора в ліжечко і приготувалася засіпати. З вікна приємно тягнуло свіжим повітрям, на щось наспівували цвіркуни, на межі чутності хтось грав на гітарі Maybe I maybe you.
Солодкий сон огортав мене...
І тут знизу почався страшенний крик. Пролунало нелюдське завивання, по двору прокотилося розкотене АААА...
Потім пішли звуки, наче хтось захлинувся три рази, потім якісь ляпаси. Знову виття і тяжке шмякання чогось об землю.
- Падли, Пшшшш! - голосно гаркнув сусід згори....
Внизу тривала епічна битва котів. :кіт::кіт::бокс: :D

Лягла я вчора в ліжечко і приготувалася засіпати. З вікна приємно тягнуло свіжим повітрям, на щось наспівували цвіркуни, на межі чутності хтось грав на гітарі Maybe I maybe you.
Солодкий сон огортав мене...
І тут знизу почався страшенний крик. Пролунало нелюдське завивання, по двору прокотилося розкотене АААА...
Потім пішли звуки, наче хтось захлинувся три рази, потім якісь ляпаси. Знову виття і тяжке шмякання чогось об землю.
- Падли, Пшшшш! - голосно гаркнув сусід згори....
Внизу тривала епічна битва котів. :кіт::кіт::бокс: :D
почувши знов виття сирени
вже бігти в укриття хотів
тут голос та заткніть хто небудь
котів
© Іронія

Сьогодні Повня. Ще точніше Повня Громового Місяця. Добре б було, якби гроза чи хоч просто дощ. 🙄☔Але не з нашим щастям :-)

Сьогодні Повня. Ще точніше Повня Громового Місяця. Добре б було, якби гроза чи хоч просто дощ. 🙄☔Але не з нашим щастям :-)
В мене сьогодні, як і вчора, прилив бадьорості. Готую. Подруга має прийти увечері, так що я навіть налаштувалася пекти печиво. Давно збиралася - горіхи пропадають.

Муз.пауза. Місячна соната, на честь Повні 🌝🐱

Подруга має прийти увечері, так що я навіть налаштувалася пекти печиво.
Мати Василева, пекти! :рл: :-). Я б нізащо, аж поки на вулиці не стане +20 :) Морозиво хіба не краще для вечірки з подружкою у таку спеку?:)

Щодо подруг в реалі. Як це чудово! ❤️☕🍧❤️☕🍧 І ви, дівчата, самі це знаєте. 😘
Я ось була позбавлена можливості зустрітися в реалі, тепер надолужую. 🌺 Теж сьогодні зустрічаємося. Як приємно обійматися з подругами! 😍😁

Щодо подруг в реалі. Як це чудово! ❤️☕🍧❤️☕🍧 І ви, дівчата, самі це знаєте. 😘
Я ось була позбавлена можливості зустрітися в реалі, тепер надолужую. 🌺 Теж сьогодні зустрічаємося. Як приємно обійматися з подругами! 😍😁
Я коли з одної з подруг зустрічаюся, то ми обіймаємося, підскакуємо та верещимо:D

Мати Василева, пекти! :рл: :-). Я б нізащо, аж поки на вулиці не стане +20 :) Морозиво хіба не краще для вечірки з подружкою у таку спеку?:)
Зараз спека на кухні - дрібниці порівняно з температурою, яка була нещодавно в усій квартирі :-)
Я зараз ще й чай гарячий п'ю з печивом :ги:
Як же добре, коли багато енергії! З готуванням вже впоралася, ще й у квартирі поприбирала. Шикардос! От би завжди так, а не як дохла муха.

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
Овва! Майже четверта! Нічого собі! :-)

Зараз спека на кухні - дрібниці порівняно з температурою, яка була нещодавно в усій квартирі :-)
:угу: Тому треба ввімкнути духовку, ну щоб надолужити градуси до +32 на кухні.. 🙄
Як де добре, коли багато енергії! З готуванням вже впоралася, ще й у квартирі поприбирала. Шикардос! От би завжди так
👍❤️

шампанським ванну я наповню
позуючи у стилі ню
люблю творити так на повню
фігню

Назад
Зверху Знизу