Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якось цей краб загрозливо виглядає.. 🙄

7c44634e-fbb8-4a9c-aee2-876b7eb7fcd5.webp

Та ні. Ось зараз вже нема нікого, тож відкрила. Правда толку з цього... Ну може зранку буде прохолодніше надворі.
Я сьогодні відкрила "новий" ( :-) ) спосіб, як спати не в дикій спеці і одночасно щоб комарі не дзиждчали :ги: - спати з ввімкненим вентилятором. Гуркіт мотору заглушає жжжж. А коливання повітря не дозволяє комару сісти :-)

Я сьогодні відкрила "новий" ( :-) ) спосіб, як спати не в дикій спеці і одночасно щоб комарі не дзиждчали :ги: - спати з ввімкненим вентилятором. Гуркіт мотору заглушає жжжж. А коливання повітря не дозволяє комару сісти :-)
Та він же може підлетіти з того боку, де вітру нема ))

Чому, якщо хлопчика звуть Валера, то він наказання Господне? Третий Валера у нас у двори - все як под копирку. Постоянній крик детей и дорослих - ВАЛЕРА!!!! АААААА! БЕЖИТЬ!!!! - Валера, КУДИ??? ВАлера віддай!! Валера, повернись!!!! Валера, злизай! Валера відпусти!!! Валера, до домууууу! ВАЛЕРА В МУСОРКЕ!!!!!
Гірше тільки Артурчики :D

Люди насолоджуються вечором, смажать шашлики... Ви здогадалися до чого я веду? 🙄

А вони що роблять? :дивитись:
Та вони як сатани! Один, у мене в школі, відірвав кран в туалеті. Другий прославився на все місто, коли попав в лікарню і там протестуючи художньо писав на стену!:рл:

Ти викликала пожежну?
Ні! Я веду до того, що люди - падлюки, хоч у селі, хоч у місті. Ну, не всі...
А я пішла у кухню і посмажила оладки. Розповідаю рецепт як це робиться.
Загортаєтеся у мокре простирадло і смажите :-)

А кошачку я таки зробила. Але ще не випробувала.

Назад
Зверху Знизу