Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, мене телефон не будить, мене собаки будять ))) Вікна відкриті, то чути. А потім вже і півні почали співати, довелося вікна позачиняти, бо не засну.Оце я тебе о третій ночі розбудила, і ти пішла світанок знімати?![]()
Де ловив?Ось мій сьогоднішній улов.
То й добре. Читала, що їм сиру рибу не дуже можна. Ну, так - зрідка. А ще ж там і кісточки, це теж погано.А Том рибу не їсть![]()
На старому руслі Ворскли.Де ловив?
Я сиру не даю. Том варену рибу не їсть. Видно, не знає, що то таке.То й добре. Читала, що їм сиру рибу не дуже можна. Ну, так - зрідка. А ще ж там і кісточки, це теж погано.
Не в носу, а в носі, не в косу, а в косі.Оксана барвінки вплітала в косу
В Антона аж дихання сперло в носу....![]()
Дякую тобі, добра людинаНе в носу, а в носі, не в косу, а в косі.
Ні. Вплітала куди? В косуне в косу, а в косі.
Ні. Це під силу тільки таємним хакерамЛено, вийшло розблокувати?
Ти з компа заходиш?Ні. Це під силу тільки таємним хакерамАбо то мені пороблено та я не бачу того що перед очима
![]()
Так, з компа. Та Бог з нимТи з компа заходиш?
В принципі, може вже і не треба. Розборок не буде. Але зараз трохи є коментів почитати.
До речі, як він? Ти нам давно не розповідав.А Том рибу не їсть![]()
Скоро можна буде і шерсть з нього зрізати на пензлик![]()
А шо, в неї холодніше?Ходила сьогодні в гості до подружки. Я була у неї вже в 10:00.
Триклята спека змушує на неймовірні для мене дії![]()
Фьям, вийшов третій сезон Вальхали!!!Ходила сьогодні в гості до подружки. Я була у неї вже в 10:00.
Триклята спека змушує на неймовірні для мене дії![]()