Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пафосно? Можливо є трохи. Але кохати а українській мові означає цілеспрямовану дію людини до людини переважно. Якщо змінити термін кохання на любов, то вже буде більш зрозумілим як на мене. Любити можна дитину, тварину, дім, місто, країну- да спектр душе широкий. Погодьтеся, це додає життю не тільки сенс але й смаку також
Ти мене не зрозумів, але це неважливо. :) Я й не претендувала. "Та й таке" :) :кава:

Так, схоже, що та сама. Але ж я сказала тоді в НП, що не забиратиму.
Та шо вони, пам'ятають, що сказав той чи інший клиєнт. 🙄 Це їхня робота. Тупо "носити посилки", як почтальони печкіни :-)

Доброго ранку! Добра! :кава:

(картинка не моя)

449137357_7955578484501540_4044401771321420647_n.jpg
В смислі, кіт сидить вдома та читає книжку, бо вулиці неймовірна спека? :) Я теж так роблю, тільки вентилятор працює :)

Та шо вони, пам'ятають, що сказав той чи інший клиєнт. 🙄 Це їхня робота. Тупо "носити посилки", як почтальони печкіни :-)
Та їм не треба пам'ятати. За них комп пам'ятає. Це ж не допотопна пошта, це НП:любов: Мабуть у них є спроби на доставку. А потім утілізация.

Та їм не треба пам'ятати. За них комп пам'ятає.
В смислі, якщо адресат один раз відмовився від посилки конкретного відправника, то і в інші рази йому не пропонувати? :)
Навряд чи такий рівень емпатії існує на поштах :)

В смислі, якщо адресат один раз відмовився від посилки конкретного відправника, то і в інші рази йому не пропонувати? :)
Не знаю, у мене ще не було такого, щоб не забрала посылку:)

Не носити, а зателефонувати і спитати. Я сказала, що не забиратиму, тож її відправили назад.
Якщо відмовився, то її мають відправити назад і на тому все. А не везти знов через пів світу мені. Це хіба що відправник на цьому наполіг, але то вже дуже дивно.

А, зрозуміла! Це вона тільки зараз туди доїхала.

Дуже подобається пісня, що служить саундтреком. Шкода, не уявляю навіть, хто співає. Як знайти пісню по уривку?

Довелося танцювати під неї як є, на повторі.

До речі, сьогодні температура на вулиці менше на 2 градуси, як і обіцяли. Здавалося б, всього лише. А яка різниця, навіть танцювати можна.

А, то тобі прийшло сповіщення, що вона повернулася?
Повідомлення, що прибула в Україну, але на тому сайті я побачила стрілочку від України до США, і вирішила, що то напрямок, а виходить, що ні.
Не буду заморочуватися, мене то не обходить.
До речі, чому в українській саме такий вислів? Логічніше було б сказати, що обходить.
Хоча якщо вважати, що обходить - то виконує певну дію щодо мене, то не обходить - не виконує ))

До речі, сьогодні температура на вулиці менше на 2 градуси, як і обіцяли. Здавалося б, всього лише. А яка різниця, навіть танцювати можна.
На вулиці можливо, а от я щось не відчуваю, щоб у мами в хаті було прохолодніше (як я сподівалася). Щось мені здається, що в мене в квартирі краще. Приїхала, і мені тут не подобається, дратує усе, некомфортно.

Назад
Зверху Знизу