Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добро близько :кава:

OIG4.f3JmZIh.webp

Доброго ранку, кото та кавомани!

Доброго ранку, кото та кавомани!

коту пожалкували кави
господар в церкву вже біжить
вся карма луснула хрест на хрест
напевно батюшка спасе
:D

Вчора на балкон прилетів очманілий від спеки голуб. Гарри, лежачи на порозі балкона при нормальної температурі нявкал б, як у відео зверху. Але не вчора. Вчора він видавив із себе якийсь звук, який можна було перекласти як "Сидиш?"
- Сиджу... - відповів запечений птах.
- Ну, сиди. - ще раз проскрипів Гаррі, заплющив очі і став схожим на килимок... :D

Це ненадовго.. :хмммм: Тільки сьогодні, на честь Нового Місяця.
Та бачила прогноз, тож насолоджуюся моментом. Але щось ця спека так вимотала, що нічого не хочеться робити. Ну ото поприбирала хіба що. А вправи робити ніяк не візьмуся сьогодні, все відкладаю та відкладаю. А ще як трохи знизилася температура, то хочеться смачненького, я ж таки сіла на дієту. А як жарко, то їсти не дуже хочеться. А оце зараз би печива погризти, прямо мрію :-)

Та бачила прогноз, тож насолоджуюся моментом. Але щось ця спека так вимотала, що нічого не хочеться робити. Ну ото поприбирала хіба що. А вправи робити ніяк не візьмуся сьогодні, все відкладаю та відкладаю. А ще як трохи знизилася температура, то хочеться смачненького, я ж таки сіла на дієту. А як жарко, то їсти не дуже хочеться. А оце зараз би печива погризти, прямо мрію :-)
У мене також дієта. Саме морозиво та окрошка

Моя улюблена літера - А. Чотири речення підряд, і кожне з неї починається :-)

Назад
Зверху Знизу