Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Супер! Хоч одна людина відгукнулася ))
Ти чув, що усім українцям дають змогу купити книжки на 900 грн? Ти б які купив? Я оце поки що не можу придумати. Можливо, Пратчетта.
По моєму таке було коли короновірус був. І спортзал. Я на спортзал тратив.
Мені паперові книжки взагалі ніяк і нікуди.

Оце такого вивернутого перекладу ще не зустрічала :-) "вважаю до трьох!". Це, схоже, було "считаю", яке переклали на "рахую". Але оскільки часто зауважують, що правильно не рахую, а вважаю, то стало як стало. Але ж не в цьому випадку "вважаю"! :іржач: Чи тут плакати треба ..

По моєму таке було коли короновірус був. І спортзал. Я на спортзал тратив.
Мені паперові книжки взагалі ніяк і нікуди.
Так, було. Я нікуди не встигла витратити. Здається, мені їх навіть не нарахували.
А зараз 900 грн саме на книги. Загалом може ідея і непогана, але ж не в цей час! Це ж мільйони гривень!
Та оскільки вже все вирішено, то будемо купувати книги.
Ну, ти не будеш, але якби купував, то яку?

Хоча воно не зовсім зрозуміло. Може це не всім українцям, кому є 18 років, а кому лише буде виповнюватися.

Все, не буде нам книг. Це тим, кому з цього року виповнилося 18. Ну, хоч так, бо то які гроші були б, якби всім.

Так, було. Я нікуди не встигла витратити. Здається, мені їх навіть не нарахували.
А зараз 900 грн саме на книги. Загалом може ідея і непогана, але ж не в цей час! Це ж мільйони гривень!
Та оскільки вже все вирішено, то будемо купувати книги.
Ну, ти не будеш, але якби купував, то яку?

Хоча воно не зовсім зрозуміло. Може це не всім українцям, кому є 18 років, а кому лише буде виповнюватися.

Я як завжди, шось із розділу езотерики.

Мені не хочеться. Це треба настрій і щоб ясний місяць, щоб видно було куди йдеш.
Сьогодні місяць майже круглий. Хоча зараз ще якось темнувато. Може як ще вище підніметься, тоді ясно стане. Але я сьогодні щось втомилася, нема сил десь бродити. Може завтра. Хоча завтра город сапати... Щось мені таке село не подобається, коли втомлюєшся :-)

Останнє редагування:
Все, не буде нам книг. Це тим, кому з цього року виповнилося 18. Ну, хоч так, бо то які гроші були б, якби всім.
Ну ось! А я тільки розмріялася про енциклопедію історії костюма чи каталог кактусів :)

Доброго ранку! Добра поряд:кава:

OIG4.webp

Оце такого вивернутого перекладу ще не зустрічала :-) "вважаю до трьох!". Це, схоже, було "считаю", яке переклали на "рахую". Але оскільки часто зауважують, що правильно не рахую, а вважаю, то стало як стало. Але ж не в цьому випадку "вважаю"! :іржач: Чи тут плакати треба ..
Це пекельні борошна!

У Мікро флешмоб. Приєднуйтеся, хто не спить :-)

А ви знали, що:
Вірш Володимира Сосюри "Так ніхто не кохав" - один із кращих зразків української лірики, який розповідає про драматичне кохання поета. Сосюра пережив усі катаклізми 1917 року, репресії 1930-х років, Другу світову війну. Він був шалено популярний, його книги зачитували до дір. Водночас Володимира Сосюру, колишнього бійця армії УНР, ламав радянський режим, кілька разів ставлячи до стінки, "лікуючи" в психлікарні. За ним стежили десятки агентів НКВС, одним із яких виявилася його перша дружина Віра. Їй і був присвячений цей епічний вірш. А вона писала таємні доноси на свого чоловіка та його творче оточення, і згодом сама опинилася в сталінських таборах за розголос своєї співпраці з чекістами. Поет спочатку розлучився з нею, але потім сила кохання перемогла, він пробачив Віру та одружився з нею знову після її повернення з табору. Згодом сім'я все одно розпалася, але в творчому доробку Володимира Сосюри і в скарбниці української поезії залишився цей шедевр. "Так ніхто не кохав" - слова понад часом, нетлінні й вічні, як саме кохання.
Це з опису до цього відео:

• Це лайк!
Реакції: E.N
хотів перевернути гори
коли настануть вихідні
проснувся ближче до обіду
та вирішив нехай стоять

Вчора футбол був. З невеликими проміжками з 16 до 12 ночі :)
Бірмікс, солоні горішки. Яка все-таки чудова річ ці бірмікси. В ті часи, коли їх не було, я в принципі іноді пила пиво, не часто, і завжди мені чогось в пиві не вистачало :) А потім як почалися пивні напої - з лимоном, грейпрутом, м'ятою і, безумовно, цукром - зрозуміла: о, саме цього не вистачало! 🍺

Наші порадували. Я думала, максимум нічию скатають. А французи з італійцями забивати розучилися :ги:

Вчора футбол був. З невеликими проміжками з 16 до 12 ночі :)
Бірмікс, солоні горішки. Яка все-таки чудова річ ці бірмікси. В ті часи, коли їх не було, я в принципі іноді пила пиво, не часто, і завжди мені чогось в пиві не вистачало :) А потім як почалися пивні напої - з лимоном, грейпрутом, м'ятою і, безумовно, цукром - зрозуміла: о, саме цього не вистачало! 🍺

Наші порадували. Я думала, максимум нічию скатають. А французи з італійцями забивати розучилися :ги:
Мені бірмікси чомусь не зайшли. Ліпше пиво :пиво: А ще ліпше текілу :лізь, ковть, кусь: :D

:клас: Чудова парочка :-)

Лена, ти в цьому серіалі зрозуміла, чого Флінт подався в пірати з добропорядного громадянина? Дивлюся вже 9 серію 2 сезону і ніяк второпати не можу :ги: Дуже погано пояснюють :) Все якимись натяками.
А також не розумію, чому і як загинув містер Гамільтон. Ну, мандрував інкогніто, з цим ясно. Але далі? Чому його вбили, а головне, хто? Спочатку казали, що Флінт його вбив. Але ж цього бути не могло - той його, навпаки, любив :ги: 🌈

Назад
Зверху Знизу