Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
За Сільвера :D
"Як тобі вдалось так на всіх повлияти? - Мене не можна не любити " :D (с) блізько до тексту
*обаятельний*, з цим не посперечаєшся :ги:

А я щойно ледве не перестала дивитися серіал, бо капітана Вейна ледве не вбили. Тобто вбили і навіть закопали, і я стала розмірковувати, може покинути серіал, бо вже двох майже головних героїв вбили і шо це за Гра престолів-2 така :-)
Аж тут капітан Вейн викопався і мені стало набагато легше :)

*обаятельний*, з цим не посперечаєшся :ги:

А я щойно ледве не перестала дивитися серіал, бо капітана Вейна ледве не вбили. Тобто вбили і навіть закопали, і я стала розмірковувати, може покинути серіал, бо вже двох майже головних героїв вбили і шо це за Гра престолів-2 така :-)
Аж тут капітан Вейн викопався і мені стало набагато легше :)
За нього вболіваєш? Живучий :D

Доброго ранку! Добра нам та скарбів :кава:

OIG4.1cqzvLJOder_6b.webp

Теж збиралася написати приблизно таке ж, як і Іра :) Але пішла шукати пароль від бінга (він чомусь у мене іноді бикує і мене "не впізнає" :-)), щось ще.. і забарилася :-)
Злива це чудово. Аби парасолька була :клас:
Бикують це тільки в ХФ чатику.

Останнє редагування:
Можеш нам розповісти як в тебе справи? Як ти взагалі? (Про розбитий умивальник пам'ятаємо. Двічі пам'ятаємо :( )
Якшо по аналогії з умивальником, то майже цілий і білий, так шо жалітись ні на що. Ну хоча життя виключно сьогоднішнім, але в цьому ж чистий буддизм.:попкорн:

Давайте сьогодні замовимо любому Мрзданію, щоб у нас був цікавий день! Гарний і цікавий!
Ну що...любе Мрзд видтягнулося на мені як змогло. Ти бажаєш їхати трамваєм? Виконано! Але ти не замовляла їхати назад, тому ніжками-ніжками, поки контактну мережу лагодять :D

Ну що...любе Мрзд видтягнулося на мені як змогло. Ти бажаєш їхати трамваєм? Виконано! Але ти не замовляла їхати назад, тому ніжками-ніжками, поки контактну мережу лагодять :D
В мене непоганий день, звичайний. Але не такий приємний як учора. Пригод нема :-)

Давайте сьогодні замовимо любому Мрзданію, щоб у нас був цікавий день! Гарний і цікавий!
Я чомусь цілий день прибираю :незрозумію: (під аудіокнигу). Це я-то! У спеку! :-) Неквапливо, але ж прибираю :-) Навіть складала у шафах (чого терпіти не можу :-) )

Останнє редагування:
Аудіокнига - епічне фентезі, трилогія. З продуманим світом. Жіноче якби, але типового жіночого (ака любовного) там, на щастя, дуже мало. А ось пригод, інтриг, битв та магії хоч відбавляй :клас: Дісталася нарешті до епілога :)

Початок такий: дівчина "попаданка", але цього разу вона ділить тіло з попередньої душею, яка була в цьому тілі :-) (такого я ще не читала :ги: )

Якшо по аналогії з умивальником, то майже цілий і білий, так шо жалітись ні на що.
Я так зрозуміла, що тобі за виконання небезпечного завдання дали відпустку. (це я зрозуміла з чатика, якщо що :) :кава: )

Бикують це тільки в ХФ чатику.
Ну і чого ти там прописався? :ги: Увірвися в який-небудь багатолюдний чатик, наприклад, тг-група "Харків 1654". Або в найбагатолюдніший чат - "Труха Україна". Люди жваво обговорюють події, які постить адміністрація. А не побут учасників чатику.

Я оце подумала: а чи справді треба було розвивати пиріжки українською? Я-то хотіла, щоб автори перестали писати рос, але скільки там тих авторів? Хтось і сам припинив, і навіть мовою не хоче, а хтось продовжує рос і створення групи ніяк на них не вплинуло.
Може і справді хай засунуть свій жанр звідки висунули? :-) Більшість наших авторів чудового проживуть без пиріжків, а декілька, хто в залишку, якось вже переживуть.
На той час це було нам необхідно, бо це була віддушина. Але зараз з тих, хто не може не писати - це лише Римма та Айсберг. То навіщо тягти людей силоміць і спонукати продовжувати, та ще й розвивати?
Ну хтось би писав у себе на сторінці час від часу, а через 10 років вже може і не писатиме ніхто. А хто рос читає, ті і читатимуть (хоч щось у них нормальне вийшло, і не крадене). А їхні діти вже не читатимуть. То може хай цей жанр буде забутий?

зараз з тих, хто не може не писати - це лише Римма та Айсберг.
Їх більше: джеронімо, колюх, Вел, Литвинець, Теребинов, Марія, Дереза :) (це не усі, іноді ще хтось вистрілює). А також Лена і Сір :)

Назад
Зверху Знизу