Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_20240617_131305~3.webp

Зараз будуть. Лена зранку в місті була, тільки повернулася. Потрапила під зливу :дощ:
Теж збиралася написати приблизно таке ж, як і Іра :) Але пішла шукати пароль від бінга (він чомусь у мене іноді бикує і мене "не впізнає" :-)), щось ще.. і забарилася :-)
Злива це чудово. Аби парасолька була :клас:

"По парапету не ходити!" А голуб ходить :-) Порушник, ач :)

Теж збиралася написати приблизно таке ж, як і Іра :) Але пішла шукати пароль від бінга (він чомусь у мене іноді бикує і мене "не впізнає" :-)), щось ще.. і забарилася :-)
Злива це чудово. Аби парасолька була :клас:
Парасолька була :)

Краса! А як тобі прийшла чудова думка саме сьогодні сюди прийти? :любов:
Мені прийшла чудова думка не прийти, а завернути :-) Бо я ношу доки в госпром, ходжу мимо, а сьогодні раптом потягло в середину. Але в мене з ранку сьогодні настрій безтурботний.
Хз, можливо подіяло, що я перед сном обрізала-рівяла в додатку картинку Будди. На стіні, куди ходжу на масаж, повісили новий диптих, коли дивлюся на нього, на мене "нисходить' спокій. То я його сфоткала. Але одна картина висить криво, тому рівняла.

Бачила вчора на прогулянці молоду жінку в такому взутті. Здивувалася. "А шо, так можна було??" :-) Вона не просто в капцях за хлібом вискочила, а саме на прогулянці, з чоловіком під ручку, і красивому літному вбранні летючого фасону.

Знайшла такі в Інеті. Пишуть "Літні пантофлі". :rolleyes: Нічого собі літні :ги:

.капці.webp

Бачила вчора на прогулянці молоду жінку в такому взутті. Здивувалася. "А шо, так можна було??" :-) Вона не просто в капцях за хлібом вискочила, а саме на прогулянці, з чоловіком під ручку, і красивому літному вбранні летючого фасону.

Знайшла такі в Інеті. Пишуть "Літні пантофлі". :rolleyes: Нічого собі літні :ги:

.капці.webp
Я нічого сказати не хочу, але у мене на районі, на риночку, таки як капці продають. Як капці - добре та весело:)

Поряд зі мною в метро їхала справжня поліцейська вівчарка. Її я фотографувати не стала. Але дуже хотілося погладити.

Останнє редагування:
Лена, ти дивишся "Чорні вітрила"? :) Я дивлюся. 6 серія. Єдине, що мене бентежить в цьому серіалі - ніяк не збагну, за кого вболівати, власне :-) А ще хочеться переглянути мультик. :титанік:

А! Яка епічна фігура - капітан Вейн. :ги: Схожий на індіанця. А ще на первісну людину, кроманйонця якогось :)

Лена, ти дивишся "Чорні вітрила"? :) Я дивлюся. 6 серія. Єдине, що мене бентежить в цьому серіалі - ніяк не збагну, за кого вболівати, власне :-) А ще хочеться переглянути мультик. :титанік:
Дивлюся, вже 3 сезон почала!

Назад
Зверху Знизу