Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Є у мене приятель, він б таке ложками їв. Колись я для інтер'єру закрила три красивих баночки таких перців, щоб стояли на відкритої полиці кухні. А тут він приїхав з Києва. Як побачив - одну за вечеряю, майже цілком, а що залишилося - на сніданок. Я коли на це дивилася у мене сльози з очей текли як Дунай. А він їсть та похрускує! Ще банку з собою забрав, коли поїхав. Залишилася одна. Так він її в цьому році приїхав та з'їв! :D

А, ну так працюйте в цьому напрямі з приятелькою :) Підгрібайте давніх подруг чи знайомтеся з новими. Коли ще та старість прийде! До тієй пори ці приятельки вже й стануть давніми :)
Ха! Я з нею зустрітися ледве можу, хоч і живемо поряд, і ходжу повз її роботу. Крім того, знайти приятельок не легше ніж чоловіка :rolleyes: Зазвичай такі товариства усталені роками - люди жили в одному будинку змолоду, чи вчилися-працювали разом. А де ось так раптом можна знайти товариство? Тут одну - і то знайти проблема, бо це ж не має бути аби хто. З купою, звісно, інша справа - там може бути і абихто, і не аби. Але про це я вже написала, що то здавна. Тим більше вписатися в чиюсь давню компанію майже неможливо, і самій не дуже цікаво.

А де ось так раптом можна знайти товариство?
Зараз тільки в Інеті :) Наприклад, Лена знайшлася! :любов:
А ще ти можеш підписатися на чат свого району, брати участь там і придивлятися до жінок свого віку. Зрозуміло по стилю повідомлень, що за людина :) Познайомитися, зустрітися в місцевому парку :)

А хто в нас Ніколя?
іде петрович загадковий
із таємничим кузьмичем
а навкруги така інтрига
і всі питають шо таке
© колюх

(улюблена серія у нього: про петровича з кузьмичем :-) )

галина мріяла таємно
взять участь в конкурсі краси
та заважав нестаток зросту
й уси
©Іронія
:іржач:

:-)

ohc=bT_MHO7cwrQQ7kNvgHdLwg2&_nc_ht=scontent-hel3-1.webp

Щось ми сьогодні без ранкових привітань Лени.

Назад
Зверху Знизу