Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
8474611.gif

На дієті.

розверзлося над бітлз небо
і визирнув ілля пророк
та лекцію почав читати
про рок
може краще третій:
про сенс буття розповідав і
про рок

Бо можуть подумати, що розмовляв про рок музику, а я ж мала на увазі долю.

Тому в першому, пиріжкову варіанті, було "пророкувати", щоб натякнути на різні сенси.

Цікава ситуація склалася - я не спілкуюся з адміном моєї групи :-) Вона там мені комент написала, але відповідати я не буду. Треба було тоді ще одразу витурити, а тепер коли та нагода з'явиться...

Цікава ситуація склалася - я не спілкуюся з адміном моєї групи :-) Вона там мені комент написала, але відповідати я не буду. Треба було тоді ще одразу витурити, а тепер коли та нагода з'явиться...
Читала :рл: :D

Про биток вона теж відписалася.
"Мого, наприклад, лайку немає не тому, що слово биток мені невідоме і не тому, що маємо конфлікт,
а тому що сама історія нецікава.
Немає історії. Приготував - наївся. Все. Нецікаво.Які повинно це викликати в читача емоції? Здивування?
Технічно вийшло, порошкова сутність відсутня"
Тепер якщо я її вижену, казатиме, що я образилася через коменти. От ****а!

Про биток вона теж відписалася.
"Мого, наприклад, лайку немає не тому, що слово биток мені невідоме і не тому, що маємо конфлікт,
а тому що сама історія нецікава.
Немає історії. Приготував - наївся. Все. Нецікаво.Які повинно це викликати в читача емоції? Здивування?
Технічно вийшло, порошкова сутність відсутня"
Тепер якщо я її вижену, казатиме, що я образилася через коменти. От ****а!

птахи бувають мізкоклюйки
нервотрепалки стукачі
але завжди небезпечні
птахи породи критикан

:D

Мати Василева! Вона мене ощасливила :-)

Може його в Мікро? :-)
Тальки не вистачає в третьому складу.
Може його в Мікро? :-)
Тальки не вистачає в третьому складу.
нервотрепалки стукачі
але жахливо небезпечні
птахи породи критикан

нервотрепалки стукачі
але жахливо небезпечні
птахи породи критикан
Я б написала "найбільше" але і так можна )) Я, до речі, теж під це визначення потрапляю :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Я б написала "найбільше" але і так можна )) Я, до речі, теж під це визначення потрапляю :-)
Так що нести в Мікро? Чи ти пиши"найбільше" став музз зі мною та несі сама :) Ну щоб їй там гикнулося:D

Так що нести в Мікро? Чи ти пиши"найбільше" став музз зі мною та несі сама :) Ну щоб їй там гикнулося:D
Якщо, хочеш віднести, я не поститиму, бо то вже буде дріб'язковість з мого боку.
Побачила мою картинку з долею, і сказала, що забула про подвійний сенс, і що "тоді так".

Назад
Зверху Знизу