Ф'яметта
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 70318
Повідом.: 70318
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так і почитайСхоже, цікава збірка творів військових письменників "#Голоси". Я погортала, так прямо читати хочеться.

Не впевнена, що зараз це той жанр, якого я потребую.Так і почитай![]()
Усе добре зі мною.👍Айвенго, ми сподіваємося, що з тобою все добре. Пишу про той випадок, якщо ти не пишеш, але читаєш.
Я починала за рекомендацією подруги, і покинула. Тож цілком з тобою згодна.Усе добре зі мною.👍
Хто читав книжку Джон Фаулз "Волхв"?
Рідкісна маячня.
Я її читав просто вона одна була на той момент.
Думав ще і премію яку вручили за це, але по моєму ні.Я починала за рекомендацією подруги, і покинула. Тож цілком з тобою згодна.
А чого тебе довго не було?Усе добре зі мною.👍
Буду потроху доробляти вірші, бо понаписувала сирі. А ви хоч якось коментуйте, бо я на власних погано розумію чи вони варті, і якщо варті, то якої групирозверзлося над клубом небо
і звідти визирнув ілля
але не став пророкувати
читав лиш лекцію про рок

Я тільки з другого прочитання побачила "пророк-про рок" (Буду потроху доробляти вірші, бо понаписувала сирі. А ви хоч якось коментуйте, бо я на власних погано розумію чи вони варті, і якщо варті, то якої групи
розверзлося над бітлз небо
і визирнув пророк ілля
а потім цілих три години
читав їм лекцію про рок
Або якщо хочеш, шоб читалось одразу в двох варіантах, то от як інколи пишуть в таких випадках розрідженим текстом:Я тільки з другого прочитання побачила "пророк-про рок" (
Може краще порох з цього зробити?
Та так, трохи зайнятий був.А чого тебе довго не було?
Може, зараз подумаю.Я тільки з другого прочитання побачила "пророк-про рок" (
Може краще порох з цього зробити?
івана доля наздогналавхопила доля леоніда
і каже слухай леонід
нарешті я тебе догнала
а ну давай ще кола три
Я читала. Не особливо сподобалося, але й плюватися б не стала. Улюблена моя книжка у нього - "Жінка французького лейтенанта", ну ще "Колекціонер" непогана.Усе добре зі мною.👍
Хто читав книжку Джон Фаулз "Волхв"?

Мені обидва варіанта однаково подобаються, люблю такі ігри слів.розверзлося над бітлз небо
і визирнув ілля пророк
та лекцію почав читати
про рок