Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_20240528_120500.jpg

Спав всю ніч і майже весь день. Опівночі сходив на город і назад, спати.
Яка хитра ***** :) Тепер вірю, що він просто відпочиває :)

Сір, треба віршик патріотичної тематики.

Ну, здається з Риммою ми розпрощалися. Вона сьогодні як ні в чому не бувало, попросила запостити вірш. А я сказала, що після того, що вона мені понаписувала минулого разу, правила змінюються: я буду постити її вірші які хочу, а якщо вона проти, що не поститиму лише за її вимогами. Ну, звісно, у відповідь отримала, що я неадекватно реагую, що то не вимоги, а прохання, "припиняй відчитувати мене як школярку", і т.і.
Коротше я її заблочила в чаті. Не знаю чи залишиться вона після цього у групах.

Останнє редагування:
Ну, здається з Риммою ми розпрощалися. Вона сьогодні як ні в чому не бувало, попросила запостити вірш. А я сказала, що після того, що вона мені понаписувала минулого разу, правила змінюються: я буду постити її вірші які хочу, а якщо вона проти, що не поститиму лише за її вимогами. Ну, звісно, у відповідь отримала, що я неадекватно реагую, що то не вимоги, а прохання, "припиняй відчитувати мене як школярку", і т.і.
Коротше я її заблочила в чаті. Не знаю чи залишиться вона після цього у групах.
Скажемо так - дивна пані :рл:

Скажемо так - дивна пані
Щодо пані. Мені так хотілося, щоб в латвійському серіалі та молода жіночка-мотоциклістка красиво зустрічалася з головним героєм, а вона он що устругнула :)

Привіт, моя мася 🍀🌺
Какао, как завжди? чи в зв'язку з літом можна замінити його шоколадним морозивом? :)

22ea4cf555958a588be1b8cba853d871.webp
А я щось купила фруктове морозиво і насолоди не отримала. Збираюся зробити сама, мені перепала суміш камедей з кукурудзяним крохмалем, яку використовують для згущення їжі, в кого проблеми з ковтанням, гадаю, що для морозива це буде те, що треба, бо воно там усе використовується. А я ж хотіла спробувати зробити з однією камеддю, а тут повний набір. Єдине що написано, що після того, як відкрили, зберігати лише два місяці. А його стільки, що вистачило б років на 5, як не на 15. Доведеться усім нав'язувати - ділитися цим порошком, шкода якщо пропаде. Воно ж і для випічки, для десертів і т.і. Але спершу спробую сама що вийде.

Щодо пані. Мені так хотілося, щоб в латвійському серіалі та молода жіночка-мотоциклістка красиво зустрічалася з головним героєм, а вона он що устругнула :)
Та й не кажи! Неодмінно треба з якимось психом пригоди на дупу шукати. А потім доведеться його мотоциклом переїхати. Бо від такого щастя іншим чином не збавитися:D

з однією камеддю,
Полізла дивитися, що воно за таке. Слово чула неодноразово, але що це таке насправді.. А це, виявляється, та сама "смола", яку ми в дитинстві, бувало, гризли з дерев :)

Назад
Зверху Знизу