Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну здрасті! :мораль: :) Зайшла, лайкнула, знов збігла.. Так і не відповіла :)

4c8d5267d51df519a6351b5f34c4ac14.webp

Риму взагалі прибрати треба
Та, ніби, вже.
Ну, здається з Риммою ми розпрощалися.

Дієслівна рима.. Пиріжковий фейс-римконтрол не пропустить :)
Гаразд, а якщо так?

коли зіграю ноти долі
тоді б у бога запитав
хто та для кого енергійно
на струнах квантових бринить

Останнє редагування:
Гаразд, а якщо так?

коли зіграю ноти долі
тоді б у бога запитав
Не співпадіння в часі у першому та другому.
А чому саме енергійно? З чого це випливає, що воно енергійно? :ги:

Не співпадіння в часі у першому та другому.
коли зіграю ноти долі
спитаю бога врешті решт
А чому саме енергійно? З чого це випливає, що воно енергійно? :ги:
Хоча теорія струн має репутацію складної теорії, її головна ідея дуже проста. Стандартна точка зору, до теорії струн, полягала в тому, що фундаментальні складові є точковими частинками — точками без внутрішньої структури, які описуються рівняннями квантової теорії поля. Теорія струн кидає виклик такому уявленню, стверджуючи, що частинки не є точковими. Замість цього, пропонується розглядати їх як крихітні, струноподібні нитки, що вібрують.

При детальнішому розгляді, каже теорія, ви побачите, що струни в частках різного типу годі розрізнити, але вібрують вони по-різному. Електрон менш масивний ніж кварк, і згідно з теорією струн, це означає, що струна електрона вібрує менш енергійно, ніж струна кварка. Різні властивості частинок пояснюються різною вібраційною поведінкою ниток у теорії струн, подібно до того, як різні вібрації гітарних струн породжують звучання різних музичних нот.

Останнє редагування:
Це треба бути в темі, щоб зрозуміти використання "енергійно".

коли зіграю ноти долі
спитаю бога врешті решт
Іра прагнула, щоб цей пиріжок був красивим і сумним, аж тут "енергійно". :незрозумію: )

Енергійно можна замінити на романтично:вітаю::гітара:

Іра прагнула, щоб цей пиріжок був красивим і сумним, аж тут "енергійно". :незрозумію: )
Те, чого я прагнула - то лише моє бачення, Сір може писати як захоче, але мені тут енергійно просто ні до чого здається. Тобто якщо знати оті наукові факти, то зрозуміло чому, але хто їх знає? Ну і крім того (це лише моя думка), але тоді взагалі незрозумілий сенс пиріжка. Вся його краса - у квантових струнах, значить треба це розвивати. А якщо, обійшовши красу, дивитися виключно з наукової точки зору, що воно і є енергійно, то зникає смисл вірша: спитаю у бога хто енергійно бринить на струнах, які і мають звучати енергійно.
Це мій погляд, але мені не подобається.
Ну і старі перші два рядки мені подобалися :ги:

Те, чого я прагнула - то лише моє бачення, Сір може писати як захоче, але мені тут енергійно просто ні до чого здається. Тобто якщо знати оті наукові факти, то зрозуміло чому, але хто їх знає? Ну і крім того (це лише моя думка), але тоді взагалі незрозумілий сенс пиріжка. Вся його краса - у квантових струнах, значить треба це розвивати. А якщо, обійшовши красу, дивитися виключно з наукової точки зору, що воно і є енергійно, то зникає смисл вірша: спитаю у бога хто енергійно бринить на струнах, які і мають звучати енергійно.
Це мій погляд, але мені не подобається.
Ну і старі перші два рядки мені подобалися :ги:
Ти ніколи не бачила як рвуться струни от ліричних пісень? Від прущего енергійного лібидо вкладенной души та пристраті. Зі звуком постріла. Та хлестким ударом, прямесенько в нахабне око :гітара: :фінгал: :D

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу