Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добре, що є багато книжок в ел.книжці :любов:
**
Почала нову книжку слухати, але трохи відволіклася і пропустила один момент. Тепер знайду її текстом і перечитаю цей момент :)

В мене складається враження, що людина трохи ку-ку.
А я вже перед сном була в такому емоційно спокійному стані, і ось ця ****а (це просто оскорба :ги: а не факт з її біографії :-) ) знов взялася мене дратувати. Що це взагалі таке? Ну я вже відповіла грубо, щоб залишила свою думку при собі. Ще там щось мені прислала, але читати я не буду. Ну просто якийсь капець! Я зараз і послати можу...
Звернися до неї "Вельмишановна пані!" :)

Знаєш чого її вкурвило? Я думаю, що через оті компліменти від читачів під твоїм дописом. То так само вкурвило минулого разу, коли ти в себе на сторінці писала, пам'ятаєш? :-) Бо вона сприймає так, що вона багато зробила для групи, зараз групу хвалять, а про неї і не згадують, ото її бісить.

Люди добрі! Може вона вампір? Це я про Римму. Я ж казала, що нічого їй не відповіла. І нічого не робила.
Щойно пише:

Знаєш, постановка питання я - це група, група - це я, трохи дивна, якщо не ти створюєш весь контент в групі.
І щира комунікація - це не тільки вислухати компліменти від учасників групи про те, яка група корисна і потрібна.
Я розумію, що тобі на душі важко, але ти дуже перегинаєш. В сторону нещирої комунікації.
А вона часом ні очманіла від своєї офігенности? Людина з нулевою емпатією. Розуміє вона... Нічого вона не розуміє. Kurwa.

Знаєш чого її вкурвило? Я думаю, що через оті компліменти від читачів під твоїм дописом. То так само вкурвило минулого разу, коли ти в себе на сторінці писала, пам'ятаєш? :-) Бо вона сприймає так, що вона багато зробила для групи, зараз групу хвалять, а про неї і не згадують, ото її бісить.
Ага, дуже схоже що так і є

Ніяк не заспокоїться. Це мені в сповіщеннях показує, я не заходжу в месенджер.
Screenshot_20240520-233024.jpg

:рл:
Прибери "вельмишановна", залишь "йди у дупу"
Нічого не писатиму, я для себе вже висновок зробила, що вона неадекватна, отже підтримувати спілкування нема для чого. Якщо й у Мікро почне чудити, то просто видалю її, принаймні з модераторів.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Нічого не писатиму, я для себе вже висновок зробила, що вона неадекватна, отже підтримувати спілкування нема для чого. Якщо й у Мікро почне чудити, то просто видалю її, принаймні з модераторів.
Цікаво, чого вона взагалі до тебе прикопалась? Ти сиділа тихо і нікого не чіпала. Пост - мій (якщо це було по мотивам його). Ти взагалі мовчиш останні дні. Що могло спонукати людину до тебе лізти, от цікаво мені?

Цікаво, чого вона взагалі до тебе прикопалась? Ти сиділа тихо і нікого не чіпала. Пост - мій (якщо це було по мотивам його). Ти взагалі мовчиш останні дні. Що могло спонукати людину до тебе лізти, от цікаво мені?
Я ж ї пост не пропустила :)

Там ще є. Приписує мені те, що відчуває сама.

Вкладення

• Screenshot_20240521-083018.webp
    Screenshot_20240521-083018.webp
    31.6 КБ · Перегляди: 27
Назад
Зверху Знизу