Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вона дуже хоче збори в групі. Але якось дивно намагається це вирішити: замість того шоб діяти через власницю групи, хоче мабуть рулити всім самостійно чи я хз, як пояснити цю поведінку. От який сенс писати весь час "в групі мають бути збори"? Є в тебе конкретний збір, є група, піди до власниці і порішай. Ти б шо, відмовила, якшо там все по ділу було б? Нє, треба мозок виносити навіщось.

Вона дуже хоче збори в групі. Але якось дивно намагається це вирішити: замість того шоб діяти через власницю групи, хоче мабуть рулити всім самостійно чи я хз, як пояснити цю поведінку. От який сенс писати весь час "в групі мають бути збори"? Є в тебе конкретний збір, є група, піди до власниці і порішай. Ти б шо, відмовила, якшо там все по ділу було б? Нє, треба мозок виносити навіщось.
Справа в тому, що вона поводиться так, наче має якісь права. Вона і свої вірші так дає для публікації. Одного разу навіть забула додати "будь ласка", додала вже другим повідомленням. А перше: Запости - і вірш. Тобто як вона раніше думала, що може керувати в моїй групі, так само думає і зараз, що їй все дозволено.
Ну і взагалі використовує групи як власну сторінку. Колись же запостила довгий допис про будинок Слово, бо їй хотілося висловитися в когось на сторінці, а там були закриті коменти.
А щодо зборів я загалом і не проти, але зараз усі люди мають перевірених волонтерів і донатять туди. Ну можемо колись і дати чиюсь сторінку, он в нас є Ласкіна, наша авторка, яка волонтерить. На перший раз може люди і скинуться, а далі мабуть знову донатитимуть своїм надалі. Просто зараз таких посилань повно у кожній групі. Хз, спробуємо.

Справа в тому, що вона поводиться так, наче має якісь права. Вона і свої вірші так дає для публікації. Одного разу навіть забула додати "будь ласка", додала вже другим повідомленням. А перше: Запости - і вірш. Тобто як вона раніше думала, що може керувати в моїй групі, так само думає і зараз, що їй все дозволено.
Ну от я десь так і подумала
А щодо зборів я загалом і не проти, але зараз усі люди мають перевірених волонтерів і донатять туди. Ну можемо колись і дати чиюсь сторінку, он в нас є Ласкіна, наша авторка, яка волонтерить. На перший раз може люди і скинуться, а далі мабуть знову донатитимуть своїм надалі. Просто зараз таких посилань повно у кожній групі. Хз, спробуємо.
Я взагалі не дуже бачу сенс якось цілеспрямовано лобіювати тему зборів. Якщо комусь потрібен буде збір для близької людини, завжди можна звернутись до адміністратора (тебе) і я впевнена, що ти не відмовиш розмістити пост. А збори заради зборів? Шоб шо? Шоб відчути себе молодцем? Для цього дійсно є повно волонтерів зараз.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А ось що у мене вийшло з таким же запитом :-) Рудоволоса жінка і кіт з великим подивом дивляться на цю "курку"

OIG1.jpg

• Це смішно!
Реакції: E.N
Як у вас справи? Хто що поробляє?
Я дочитала Зазирни у мої сни, рекомендую :клас: Хоча дивно що героям не прийшло в голову вирішення проблеми, яке прийшло мені. Це ж так очевидно. Я просто очікувала, що саме так все і вирішиться. Та ж ні :незнаю:

• Це лайк!
Реакції: E.N
А ще мені треба квартиранти. Оголошення на Олх дала, але оголошень повно, хз чи справжні чи болванки.

А ще мені треба квартиранти. Оголошення на Олх дала, але оголошень повно, хз чи справжні чи болванки.
Я через телеграм здала. Якщо вірно пом'ятаю, канал "Аренда без комиссии в Харькове"

Як у вас справи? Хто що поробляє?
Я дочитала Зазирни у мої сни, рекомендую :клас: Хоча дивно що героям не прийшло в голову вирішення проблеми, яке прийшло мені. Це ж так очевидно. Я просто очікувала, що саме так все і вирішиться. Та ж ні :незнаю:
Дивлюся прибалтійський серіал. Ну дуже поввиллльно :D

IMG-17fd7c03653adf3f27b5dbb88f6c6d45-V.jpg

Сьогодні повернув кота хазяям. Приблудився тиждень тому. Сиджу тепер ніби задоволений, але вже трохи сумую за ним.
Може, подзвониш і назад забереш?
Ні. Хіба що знову втече до мене.
🙏 Втечи, котику!
Добрий вечір!
2024-05-21_19-43-49.webp

прийшоа чужий сіренький котик
спитав у чаті хазяїв
відніс його а він вернувся
тепер напевно буде мій
© Sir & мама

Останнє редагування:
Яких подробиць? Мама приходить, а він сидить, на паркані.

Цікаво, ще нікому не прийшла ідея випускати "вишивка сорочки по номерах"? Треба запатентувати. Уявіть як це прикольно - сорочка вже готова, треба тільки обрати модель та розмір і вишити хрестиком по намальованих квадратиках.

Останнє редагування:
Далеченько прибіг. Невже вони його ображали?
Ну тепер вже точно треба залишати.
Вчора у нашому під'їзному чаті:
- Біля під'їзду собачка, ніхто не загубив? (Фото кобелька невеликої породи) Він і зараз там сидить!
- Ми його знаємо, іноді тікає від господаря. Він закохався в нашу Еллу (дрібна собачка) та чекає коли вийдемо на прогулянку!
- Мда, фото "А Елла вийде?" :D

Назад
Зверху Знизу