Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_3704.jpeg
колись подобався цей фільм...

А ти не дратувалася, коли відповідала?
Я так розумію, що справа не в Віке. Є таки люди, йдуть сами не знають куди. Вдираються у перши двері та стоять таки здивовані - як це я не туди потрапив, я ж туди йшов! А потім, щоб віслюком не виглядати, радять іншим заспокійливе пити, чи щось подібне

Та хай. В коменті має право. І насправді той комент мало хто побачить, бо вже час пройшов, не показуватиме.
Право, звісно, має, але мені воно там все одно як здрасьте. Я взагалі-то не питала її поради, що робити. Я просила тих, кому, можливо, некомфортно від мого рішення, не мовчати і сказати про це. А отакі багатослівні повчання мені не потрібні від слова зовсім.

Право, звісно, має, але мені воно там все одно як здрасьте. Я взагалі-то не питала її поради, що робити. Я просила тих, кому, можливо, некомфортно від мого рішення, не мовчати і сказати про це. А отакі багатослівні повчання мені не потрібні від слова зовсім.
Ну хочеш - видали. Вона має право написати, ти маєш право видалили :-)
Ти там як? На тебе не тисне, що сама постиш? В мене поки що нема настрою.

Таки доведеться йти милуватися зорями - світло вимкнули. А я ще й думала, але втомилася сьогодні, то й передумала. А воно все одно змушує :-)

Коробка замала. :кіт:

Ви теж жіночої статі?:незрозумію:

До низу дійти не встигла - світло повернули :) Посиділа під двором хвилин з десять. Гарно, ясно, жаби кумкають. Солов'ї ще не співають, собаки гавкають. Краса. Не хочу в місто.

Люди добрі! Може вона вампір? Це я про Римму. Я ж казала, що нічого їй не відповіла. І нічого не робила.
Щойно пише:

Знаєш, постановка питання я - це група, група - це я, трохи дивна, якщо не ти створюєш весь контент в групі.
І щира комунікація - це не тільки вислухати компліменти від учасників групи про те, яка група корисна і потрібна.
Я розумію, що тобі на душі важко, але ти дуже перегинаєш. В сторону нещирої комунікації.

В мене складається враження, що людина трохи ку-ку.
А я вже перед сном була в такому емоційно спокійному стані, і ось ця ****а (це просто оскорба :ги: а не факт з її біографії :-) ) знов взялася мене дратувати. Що це взагалі таке? Ну я вже відповіла грубо, щоб залишила свою думку при собі. Ще там щось мені прислала, але читати я не буду. Ну просто якийсь капець! Я зараз і послати можу...

Люди добрі! Може вона вампір? Це я про Римму. Я ж казала, що нічого їй не відповіла. І нічого не робила.
Щойно пише:

Знаєш, постановка питання я - це група, група - це я, трохи дивна, якщо не ти створюєш весь контент в групі.
І щира комунікація - це не тільки вислухати компліменти від учасників групи про те, яка група корисна і потрібна.
Я розумію, що тобі на душі важко, але ти дуже перегинаєш. В сторону нещирої комунікації.
Читає тут?

Назад
Зверху Знизу