Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
На Мастершеф, коли вирішували, кого вигнати, майже всі плакали. Ну, і я заодно.

Сір, купи козу! Прекрасна коза! Дає багато молока!

Ми вирішили продати Розу. Але мені її навіть трохи шкода тепер. Адже хоч вона і противна, але ж насправді гарна коза. І красива. От Манюня не красива. Звичайна біла, та ще й безрога. А Роза - хоч картину з неї пиши!

Дякую, але у мами вже є коза. А ще є дурний собака, який її місяць тому покусав за вим'я. Тепер лише один сосок доїться.

Дякую, але у мами вже є коза. А ще є дурний собака, який її місяць тому покусав за вим'я. Тепер лише один сосок доїться.
Собака ще з вами?
А! Ну так... Ти ж написав, що є.

А це новий собака? Чи чого він сказився?
Це просто капець.

Це собака сестри. Мама його купила на базарі 6 років тому щеням, як запевнили, маленької породи. А виросло дурбецало, трохи менше кози, вихованням якого ніхто не займався. Потім сестра поїхала на заробітки, а племінники, прихопивши собаку, переїхали до мами. Тут він відмовився сидіти на прив'язі, тероризуючи всіх в окрузі. Мене теж, поки не звик.

Коза дісталася у спадок від батька. Будинки по сусідству. Вона привчена, що поки один доїть, інший тримає за роги. У загороді це робити незручно, тому козу спершу виводять звідти.

Зазвичай, я і мама йдемо у батьківський двір доїти козу, зачиняючи на собою хвіртку. У цей час собака стоїть біля хвіртки, періодично гавкаючи на козу. Того разу переселенка, що живе у батьківській хаті, годувала маминих котів і собака був біля неї. Мама закінчила доїти і вже вставала відкрити загородь, щоб впустити козу. Яка, як завжди, смикнула головою, вириваючись із моїх рук. Але, не чекаючи, поки відчиняться двері, рвонула до собаки, який вчепився зубами за вим'я. Ледве відчепили. Потім молоко було з кров'ю. Кололи антибіотиком, мазали бактерицидний кремом. Але тепер один сосок майже не дає молока.

Але тепер один сосок майже не дає молока.
Неприємна історія :(
Тепер зрозумілі 2 речі: 1) Пропозиція Іри таки має сенс, бо у вас мало молока.
2) Але віддавати вам козу небезпечно, тим більше, таку красуню Розу. :)

Ранку! Ми з добром:кава:

OIG65432.webp

Як ви?
У нас вже залишилася сама Манюня. Щось мені Розу й шкода. Це мабуть старість, якась надмірна сентиментальність - жалкувати за козою, яку я не любила. Ну та ті люди нормальні, вони її не ображатимуть, але все одно, це ж поки звикнуть одне до одного...

Як ви?
У нас вже залишилася сама Манюня. Щось мені Розу й шкода. Це мабуть старість, якась надмірна сентиментальність - жалкувати за козою, яку я не любила. Ну та ті люди нормальні, вони її не ображатимуть, але все одно, це ж поки звикнуть одне до одного...
А козенята будуть?

Як ви?
Старість тут не до чого. Ти цю козу знала багато років, копита їй стригла, вона вам молоко давала та козенят. Була вередлива, але все ж це було. Тому й жалкуєш

Старість тут не до чого. Ти цю козу знала багато років, копита їй стригла, вона вам молоко давала та козенят. Була вередлива, але все ж це було. Тому й жалкуєш
Та хз, я насправді не дуже прив'язуюся навіть до тих, хто не махає на мене рогами. А вона махала :мораль: Тут мабуть справа в тому, що ми з мамою поміркували і дійшли висновку, що насправді вона може бути стара. Мама вважала, що їй 6 років, але оскільки її мамі віддали, коли померла власниця, то може статися, що їй більше. То сусід тієї баби сказав, що коза первістка, і мама теж так вирішила, бо вона не давалася доїтися. Але люди, які вчора приїжджали на неї дивитися, сказали, що коза стара. І після цього ми задумалися. По деяким признакам - таке може бути.
От тому мені і шкода, по типу совість мучає, що збули тварину, як постаріла. Хоча це планувалося ще минулого року, коли про вік не було мови. Ну і я ж її вже перестала боятися, тому вже не злюся. Хоча збули не аби куди, а сусідам по нашій вулиці мама безкоштовно віддала. Так що можна ще взаємодіяти якщо що :) Вони нормально до тварин ставляться, не ображатимуть. Просто раніше вони пиячили, то для кози недобре, але вже старість, так що тепер тверезниками стали :-) А вони нам раніше багато допомогали - різну роботу виконували, за 100 грам, звісно. Так що їм віддати задарма не шкода.

Назад
Зверху Знизу