Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Їм куркуВи там як?
Ти любиш готувати?На Мастершеф, коли вирішували, кого вигнати, майже всі плакали. Ну, і я заодно.
Ти любиш готувати?
Козу не люблю готувати, якщо шо.Сір, купи козу! Прекрасна коза! Дає багато молока!
І не треба. Купи козу і зроби мамі подарунок. Це дуже гарна коза! До Полтави доставимо, а звідти вже сам заберешКозу не люблю готувати, якщо шо.
Собака ще з вами?Дякую, але у мами вже є коза. А ще є дурний собака, який її місяць тому покусав за вим'я. Тепер лише один сосок доїться.
А це новий собака? Чи чого він сказився?Дякую, але у мами вже є коза. А ще є дурний собака, який її місяць тому покусав за вим'я. Тепер лише один сосок доїться.
Неприємна історіяАле тепер один сосок майже не дає молока.
І вибрав же, гадюка, у що вчепитися!який вчепився зубами за вим'я
А козенята будуть?Як ви?
У нас вже залишилася сама Манюня. Щось мені Розу й шкода. Це мабуть старість, якась надмірна сентиментальність - жалкувати за козою, яку я не любила. Ну та ті люди нормальні, вони її не ображатимуть, але все одно, це ж поки звикнуть одне до одного...
Та тіки ж роздалиА козенята будуть?
Старість тут не до чого. Ти цю козу знала багато років, копита їй стригла, вона вам молоко давала та козенят. Була вередлива, але все ж це було. Тому й жалкуєшЯк ви?
У нас вже залишилася сама Манюня. Щось мені Розу й шкода. Це мабуть старість, якась надмірна сентиментальність - жалкувати за козою, яку я не любила. Ну та ті люди нормальні, вони її не ображатимуть, але все одно, це ж поки звикнуть одне до одного...
Та хз, я насправді не дуже прив'язуюся навіть до тих, хто не махає на мене рогами. А вона махалаСтарість тут не до чого. Ти цю козу знала багато років, копита їй стригла, вона вам молоко давала та козенят. Була вередлива, але все ж це було. Тому й жалкуєш