Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

А шо, вона вже стала німкеня і видали аушвайс?Пишуть, що знов у Шевченківський прилетіло. Ото що кілька днів назад - то поряд з будинком Тані Самурая прилетіло. Каже, що їх інший будинок прикрив.
Щось я втратила нитку розмови... 🙄 Шампанське до.. після.. замість...Після це уже буде занадто гарно, для профілактики до.

Де я тут прочитала "коням"?Зіркам. Кіно

Щодо доків - не знаю, мабуть ні. Але мову вже непогано знає. Сказала, що німецькі фільми дивиться і слухає вільноА шо, вона вже стала німкеня і видали аушвайс?

Цікаво шо він розказуєЩодо доків - не знаю, мабуть ні. Але мову вже непогано знає. Сказала, що німецькі фільми дивиться і слухає вільно
Ти переплутав погоду і пори року. Погода може бути дощова або сонячна незалежно від того, яким боком Земля до Сонця.А погода як на тебе може впливати?
Планета прокрутилася другим боком до сонця, а воно на тебе якось впливає, шо за маячня?

Щоб їх на шматки розірвало, щоб їх раки поїлиПишуть, що знов у Шевченківський прилетіло. Ото що кілька днів назад - то поряд з будинком Тані Самурая прилетіло. Каже, що їх інший будинок прикрив.
земля до сонця повернуласьЩо ж мені з тобою робити 🤔

Не знала цю пісню, її стільки виконань на ютуб, виявляється! І в сучасній обробці, але мені не сподобалося, і дівчинка співає - оце гарно.Доброго!

Дивися, щоб сахарним піском не замелопішла в цукеркову крамницю

ОбійшлосяДивися, щоб сахарним піском не замело
 Мені треба було купити гніздечка із золотим яєчком. Подарунки на Великдень. На ЗУ поїдуть
 Мені треба було купити гніздечка із золотим яєчком. Подарунки на Великдень. На ЗУ поїдуть
Я все одно не розумію⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
 Як на мене, якщо Різдво в один день, так і Великдень повинен бути в один, і без усіх цих довгих малозрозумілих пояснень
  Як на мене, якщо Різдво в один день, так і Великдень повинен бути в один, і без усіх цих довгих малозрозумілих пояснень  (це я не тобі, Сір, звісно
 (це я не тобі, Сір, звісно  )
 )