Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо, вона вже стала німкеня і видали аушвайс?Пишуть, що знов у Шевченківський прилетіло. Ото що кілька днів назад - то поряд з будинком Тані Самурая прилетіло. Каже, що їх інший будинок прикрив.
Щось я втратила нитку розмови... 🙄 Шампанське до.. після.. замість...Після це уже буде занадто гарно, для профілактики до.

Де я тут прочитала "коням"?Зіркам. Кіно

Щодо доків - не знаю, мабуть ні. Але мову вже непогано знає. Сказала, що німецькі фільми дивиться і слухає вільноА шо, вона вже стала німкеня і видали аушвайс?

Цікаво шо він розказуєЩодо доків - не знаю, мабуть ні. Але мову вже непогано знає. Сказала, що німецькі фільми дивиться і слухає вільно![]()
Ти переплутав погоду і пори року. Погода може бути дощова або сонячна незалежно від того, яким боком Земля до Сонця.А погода як на тебе може впливати?
Планета прокрутилася другим боком до сонця, а воно на тебе якось впливає, шо за маячня?

Щоб їх на шматки розірвало, щоб їх раки поїлиПишуть, що знов у Шевченківський прилетіло. Ото що кілька днів назад - то поряд з будинком Тані Самурая прилетіло. Каже, що їх інший будинок прикрив.
земля до сонця повернуласьЩо ж мені з тобою робити 🤔
Не знала цю пісню, її стільки виконань на ютуб, виявляється! І в сучасній обробці, але мені не сподобалося, і дівчинка співає - оце гарно.Доброго!
Дивися, щоб сахарним піском не замелопішла в цукеркову крамницю

ОбійшлосяДивися, щоб сахарним піском не замело![]()
Мені треба було купити гніздечка із золотим яєчком. Подарунки на Великдень. На ЗУ поїдуть
Я все одно не розумію⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Як на мене, якщо Різдво в один день, так і Великдень повинен бути в один, і без усіх цих довгих малозрозумілих пояснень
(це я не тобі, Сір, звісно
)