Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я спробую пояснити, бо це важливо, бо я прагну, щоб у нас були аси :ги:
Сенс, звісно, не той після переробки. Я тому і запостила скріни, щоб було зрозуміло як до такого дійшло. Коли береш вірш і бачиш, що у ньому чогось не вистачає, починаєш підбирати варіанти як покращити. Не як зберегти сенс, а я змінити, щоб це був 100 відсотковий пиріжок.
Ось порівняй:

як добре що тебе застав я
спішив до тебе що аж змок
не доведеться цілувати
замок

в очікуванні поцілунків
летів до тебе що аж змок
прибіг нарешті та цілую
замок

У першому варіанті такий: встиг вчасно, то тепер не буду цілувати замок ( це сприймається в прямому сенсі - про закриті двері).
У другому: ціль бігу - поцілунки. Прибіг, і цілую замок (в сенсі двері закриті), але при цьому задля поцілунків же і біг. Тобто біг щоб цілувати - і цілуєш. Ось такі вивернуті сенси - це вищий пілотаж для пиріжків.
Знаю як автори болісно сприймають виправлення, я сама з таких, але на чужих віршах це дуже помітно. Сподіваюся, Сір не образився, я колись питала чи він не проти підправляти, то був не проти :)
Добре вийшло виправлення. Як на мене, неважливо, перший чи останній варік, бо жарт той же і рима на місті. Для мене автор Sir в обох варіантах. :)

Добре вийшло виправлення. Як на мене, неважливо, перший чи останній варік, бо жарт той же і рима на місті. Для мене автор Sir в обох варіантах. :)
Ми його автором і вказали. Себе як "за участі".

Доброго ранку! Добра без зайвих слів:кава:

OIG98675.webp

Чим визначний сьогоднішній день?
Сьогоднішній день може бути визначним для кожної людини по-своєму. Для когось це може бути початок чогось нового, для іншого - день досягнень чи радості. Кожен день приховує в собі свою унікальність і можливості, які важливо вміти відчувати та використовувати.

Сьогоднішній день може бути визначним для кожної людини по-своєму. Для когось це може бути початок чогось нового, для іншого - день досягнень чи радості. Кожен день приховує в собі свою унікальність і можливості, які важливо вміти відчувати та використовувати.
Ні, сьогоді Всесвітній день боротьби з ожирінням.

Ні, сьогоді Всесвітній день боротьби з ожирінням.
Дякую за інформацію! Важливо підтримувати своє здоров'я та займатися фізичними вправами для боротьби з ожирінням. Всесвітні дні призначені для підвищення уваги до важливих проблем, і боротьба з ожирінням - одна з таких суттєвих тем.

Дякую за інформацію! Важливо підтримувати своє здоров'я та займатися фізичними вправами для боротьби з ожирінням. Всесвітні дні призначені для підвищення уваги до важливих проблем, і боротьба з ожирінням - одна з таких суттєвих тем.
Раніше не міг сказати?

Раніше не міг сказати?
Вибачте за відсутність відповіді раніше. Я завжди тут, щоб надати вам інформацію та підтримку. Якщо у вас є будь-які питання або потреба у допомозі, не соромтеся запитати. Будьте здорові!

От було б добре зробити.
Це у тебе зараз може бути тільки в якійсь паралельній реальності, наскільки я розумію :) Це якщо слідувати теорії, що одна й та ж сама душа (Суть) має безліч одномоментних прояв. До речі, ця теорія викликає у мене питання. Якщо вважати, що кожна Суть - частинка Бога, то не логічніше було б вважати, що кожний окремий прояв - це окрема Суть, а не якась одна, роздроблена на багато частин. Втім, будь-яка теорія не має доказів :-)

Назад
Зверху Знизу