Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ірландські намистинки.

OIG4.webp

Якось швидко закінчився. Хороша історія, чекатиму продовження:кава:
А я чомусь вважала, що сезонів вже 3. :незрозумію:

Чьордзабирай, а шо далі будемо дивитися? :) Пропоную не з'їжджати з теми Англії і подивитися "Корону", 2016-2023, 6 сезонів. :)

А я почитала наші пости від 24.02.22. По моїм і не видно в якій я паніці була. Хоча спочатку все ж таки відносно нормально було. І всі інші спілкувалися за звичкою як завжди. А потім у всіх пости стали більш сумними і тривожними, а я взагалі перестала писати. Як виявилося. Я цього не пам'ятала. Не пам'ятала, що на початку писала, і не пам'ятала, що потім довго не писала. Але пам'ятаю, що коли була у мами, то писати взагалі не хотілося, бо була в страшенному стресі. Змусила себе, щоб ви не хвилювалися.
Взагалі цікаво було почитати. Але напряжно, ніби знов те все пережила.

А я почитала наші пости від 24.02.22. По моїм і не видно в якій я паніці була. Хоча спочатку все ж таки відносно нормально було. І всі інші спілкувалися за звичкою як завжди. А потім у всіх пости стали більш сумними і тривожними, а я взагалі перестала писати. Як виявилося. Я цього не пам'ятала. Не пам'ятала, що на початку писала, і не пам'ятала, що потім довго не писала. Але пам'ятаю, що коли була у мами, то писати взагалі не хотілося, бо була в страшенному стресі. Змусила себе, щоб ви не хвилювалися.
Взагалі цікаво було почитати. Але напряжно, ніби знов те все пережила.
Ось той період перечитувати точно не буду, навіть потім

Перепощу підтримуючу гіфку від Капа.
А я почитала наші пости від 24.02.22. По моїм і не видно в якій я паніці була.
Я все пам'ятаю. Як Лена щезла з теми, як ти щезла.. Ти з'явилася, а Лену чекали ще 5 місяців - і яка радість була, коли дочекалися!

Змусила себе, щоб ви не хвилювалися.
:вітаю:

Щось у нас вечір спогадів. Я в іншій темі дивлюся інтерв'ю Арестовича, яке він дав за кілька днів до. Я його тоді взагалі ще не бачила і не знала, що такий є.
Ну так, справа йде до сумної річниці, ось звідки все це.

Перепощу підтримуючу гіфку від Капа.

Я все пам'ятаю. Як Лена щезла з теми, як ти щезла.. Ти з'явилася, а Лену чекали ще 5 місяців - і яка радість була, коли дочекалися!
Я щезла раніше. Але і з'явилася швидше. Не догортала до того періоду, коли прийшла.
:вітаю:

Щось у нас вечір спогадів. Я в іншій темі дивлюся інтерв'ю Арестовича, яке він дав за кілька днів до. Я його тоді взагалі ще не бачила і не знала, що такий є.
Ну так, справа йде до сумної річниці, ось звідки все це.
Я не тому. Я просто шукала коли в мене вікно пошкодили, бо то було в той день, коли виїхала. А я не була впевнена, що 28. Думала, може тут написала. Виявилося, що ні, але я знайшла дату в іншому листуванні.

Римма вибісила. Кілька днів тому пост про з мовним питанням для чогось написала, бо їй, бачте, хотілося висловитися в якійсь групі, а там коменти закриті, то треба до нас нести? Та ще й в обох групах. Тепер вона ввела традицію вітати з ДН, не спитавши мене.
Я взагалі в шоці. Як може модератор самостійно вводити "традиції" в моїй групі? Я не проти привітань, але питання не в цьому. Причому воно давне, з тих часів, коли вона зі Скориною вітали одна одну з ВП. Я тоді сказала, що або всіх, або нікого. І вони не погодилися. А я сказала, що я проти. А цьогоріч Римма знову вітала Скоріну! Ну раніше остання хоч модером була, а зараз її ніхто і не знає, і віршів вона пише 3 на рік. Тобто це просто Римма привітала чомусь свою подругу у нас в групі :незнаю:
А тепер нова стратегія. Я і так без настрою, а зараз так розізлилася, що просто готова з нею посваритися, і навіть зняти з модераторів, якщо до такого дійде.

Останнє редагування:
Мені сьогодні снився сон. Пташенята синичок, кволі, на ногах не тримаються. Я зразу не могла зрозуміти чого вони такі, а потім зрозуміла, що вони щойно народилися. Я їх годувала з руки. І свого (начебто він в мене був) кота від них відігнала про всяк випадок, хоч він на них не нападав, а просто навколо ходив.
До чого б це? :rolleyes:

Мені сьогодні снився сон. Пташенята синичок, кволі, на ногах не тримаються. Я зразу не могла зрозуміти чого вони такі, а потім зрозуміла, що вони щойно народилися. Я їх годувала з руки. І свого (начебто він в мене був) кота від них відігнала про всяк випадок, хоч він на них не нападав, а просто навколо ходив.
До чого б це? :rolleyes:
Пташенята синичок - до важливих повідомлень. Годувати пташенят - до гостей. Приганяти кота від себе - до позбавлення від недоброзичливців.
Але якщо виганяєш кота з дому (приміщення) то до недорозуміння з рідними

Пташенята синичок - до важливих повідомлень. Годувати пташенят - до гостей. Приганяти кота від себе - до позбавлення від недоброзичливців.
Але якщо виганяєш кота з дому (приміщення) то до недорозуміння з рідними
Це в соннику? Я не вірю в сонник :-) Нам на заняттях розповідали, що асоціації (і тлумачення) в кожного свої. Люди, які складали сонники, написали те що підходило саме їм, а користуватися почали всі.
В мене бували сни, які я інтерпретувала самостійно, і це було на 100% правильно. Ну, дещо може збігатися, бо якщо нападає змія, наприклад, то зрозуміло, що це щось недобре, хоч за сонником, хоч за логікою.
Але більш нейтральне - то сама людина має досліджувати для себе. В мене за сонником майже нічого не збігалося (це я про той час, коли я цікавилася цим питанням, давно).
До речі, я зрозуміла чому він мені наснився :-) Цей сон нічого не означає. То я вчора почитала про ворон, які вони розумні, і уявила, що до мене прилітає ворона, я її годую. В квартирі тримати ні, а от у гості - норм. Тільки у сні чомусь вона на синичок перетворилася. Мабуть ворона - то для мене занадто :-)
А коти мені в так через день сняться, бо надто багато з ними картинок.

Гарний букет. Але їсти я б таке не хотіла. Цікаво з чого він, там в коментах питали, але автор сказав, що напише в особисті. Що за секрети :незнаю:

Screenshot_20240204-141640.webp

Назад
Зверху Знизу