Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Може він її не задовольняє? в ****уальному смислі :D Я просто не можу нічого більше придумати, що могло б спричинити лайку о 7 ранку
Смішно :ги:

А я, навпаки, можу припустити яку завгодно причину, окрім "не задовольняє в ****.смислі" :) Не задовольняє, але не в ****.смислі :) А чого в 7 ранку - просто не догризлася за вчорашне, - була перерва на сон. Прокинулася - а проблема ж ще не розв'язана, ось і почала знов її вирішувати :)
Думаю, та проблема, яку вона так безуспішно намагається вирішити, просто не може бути вирішена нічим, окрім розлучення :) Він її чимось дуже бісить. Наприклад, не заробляє на усі забаганки, вона б може хотіла кудись в Турцію, а вимушена сидіти на місці. А не розводиться і не розведеться - бо гризти чоловіка це хоча б якась видимість "намагання вирішити проблему", а якщо його не буде, кого їй гризти?? :-) Не себе ж, що не може знайти такого, з яким не потрібно було б гризтися :)

Тобто, то не лайка, а симуляція оргазма? О..
Ні, лайка тут ні до чого. Маю на увазі, що якщо враховувати як вона кричить під час ****у, то гризтися не мала б. Значить симулює оргазм.

А не розводиться і не розведеться - бо гризти чоловіка це хоча б якась видимість "намагання вирішити проблему"
Сьогодні тільки читала про людей, які взвалюють все на себе - за двох намагаються вирішити. Але це не про таку, бо ті люди навпаки - мирно вирішують і хочуть бути кращим для партнера.
Це я читала "Дорослі діти емоційно незрілих батьків". Ну як читала - перегортала, почитуючи :)

Це що? Китиця? Прочитала як круасанами :-)
Мірятися круасанами! :браво::їжа: Це супер. :любов: Різними начинками! :їжа:

.webp

Віталій Маліцький
2 д. ·

Вижимка з приватного чату з другом.
* Мова - то є вища математика мозку.
* Гумор - то є найвища абстракція цієї вищої математики.
* Людська особистість повністю сформована у шість років. До дванадцяти років доформовується почуття гумору як надбудова над цією вищою математикою.
* Людина без почуття гумору - інвалід (це ще казав мій колишній тесть, перший з них тобто, з Одеси родом). Але це не той інвалід, якому треба співчуватти, допомагати і підтримувати. Це той інвалід, якого треба всяко і рішуче уникати без варіантів.

• Це лайк!
Реакції: E.N
О 7-й ранку для мене не існує жодних причин. Взагалі ще нічого не існує, світ ще не народився:D
Та він же рано встає. Тож і вона разом з ним. Хоча я ніяк не зрозумію що там за графік, якось по годинам мабуть, бо чути у різний час, починаючи з четвертої.
Насправді о четвертій один раз чула - ото коли гризлися. А так близько шостої, або сім, О пів на восьму... А після восьмої, то вже її чути одну.

От просто зараз прийшла зненацька ідея оповідання. Як же його писати без компа? :(

Диктофон? Розумію, що не те, але хоч ідею зафіксувати
Ідею вже записала в записнику в телефоні. Просто поки є натхнення, добре б було одразу почати оповідання писати. Бо потім повернуся до цього хз коли. А може й не повернуся, сюжет насправді дуже банальний.
А колись же здоровенні томи вручну писали :rolleyes:

Ідею вже записала в записнику в телефоні. Просто поки є натхнення, добре б було одразу почати оповідання писати. Бо потім повернуся до цього хз коли. А може й не повернуся, сюжет насправді дуже банальний.
А колись же здоровенні томи вручну писали :rolleyes:
Ще й ілюстрували вручну!

Який ваш улюблений мем? Або один з улюблених.

Назад
Зверху Знизу