Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бо набагато простіше заробити грошей на чомусь, що вже відоме і гарантовано дасть прибуток, ніж розкручувати щось нове, - раптом це буде провал.
Та це я розумію, але ж... ну дурня якась, тим більш після рос, мову якого усі розуміють, і де реалії схожі.

:незрозумію: Сказала б "не може бути!", але не не вірити ж тобі :-) Як ти примудрилася, не розумію :) А цю, як її.. "Бідну Лізу"?
Ну як, не дивилася й все. Я може тоді Матріцу дивилася, чи щось таке інше, чи коли вона там вийшла?) Лізу також не дивилася. Не, ну бачила що вони по телевізору є, але щоб дивитися - ні

Починати питати треба було з Рабині Ізаури :-)
Іра, це той самий випадок, коли треба було б відповісти просто - :-) (бо це смішний жарт), але хочеться відповісти ще й серйозно ("по суті") :)

З Рабині Ізаури не почала тому, що це було набагато раніше, а "Бідна Ліза" і "Не родися вродливою" вийшли один за одним. (Це було зроблено для вболівальниць "Бідної Лізи", які бідкалися "що ж нам тепер дивитися, коли наша Ліза закінчилася??!" :ги:)

Ну як, не дивилася й все. Я може тоді Матріцу дивилася, чи щось таке інше, чи коли вона там вийшла?) Лізу також не дивилася. Не, ну бачила що вони по телевізору є, але щоб дивитися - ні
Та Матриця ж одиночний фільм, не серіал. Мабуть, ти була зайнята тоді дочкою, ще і на роботу ходила, ще й посмінно. :) (2005-2006).

Та Матриця ж одиночний фільм, не серіал. Мабуть, ти була зайнята тоді дочкою, ще і на роботу ходила, ще й посмінно. :) (2005-2006).
Та ні, мені просто варіанти "попелюшек" не цікаві. Ну, хіба що це буде чорна комедія :D

Приходив сусід зверху. Приніс шоколадку. Вибачався.
"Так получилося, повздорили". Я попередила, щоб не було ніякої *****ської музики ("дружина слухає"), і щоб сварилися тихіше ("Я Вам співчуваю, вона бува не вагітна? чого постійно верещить?" :-) ) Хлопчик-колокольчик :rolleyes:
Шоколадку брати не хотіла, відмовлялася 4 рази, але він благав "ну будь ласка". От тепер думаю - може отруйна?

Приходив сусід зверху. Приніс шоколадку. Вибачався.
"Так получилося, повздорили". Я попередила, щоб не було ніякої *****ської музики ("дружина слухає"), і щоб сварилися тихіше ("Я Вам співчуваю, вона бува не вагітна? чого постійно верещить?" :-) ) Хлопчик-колокольчик :rolleyes:
Шоколадку брати не хотіла, відмовлялася 4 рази, але він благав "ну будь ласка". От тепер думаю - може отруйна?
Ото тобі! :eek:

До речі, правильно зробив. Бо я збиралася ще й господарів розшукати і їм наскаржитися. А тепер не буду.
Поки що.

Налякала їх поліція та податкова :-) Бояться, що виселять. Ото й шоколадку тому так тулив, щоб вибачила.
Та може він просто людина нормальна та розуміє, що репетувати о 4 ранку - безглуздя:)

Та може він просто людина нормальна та розуміє, що репетувати о 4 ранку - безглуздя:)
Я вже не впевнена, що він щось робить без її схвалення :-) Та він, здається, нормальний, я ж ще в перший раз так вирішила, якби не та скажена...

Писали про гоголь-моголь, потім пригадала яєшню-"глазунью", українською буде "оката" :-) Яка була смачняшка в дитинстві.. :rolleyes: :їжа: А потім, після того сальмонелезу, ніяких сирих жовтків - так шкода :)

1686679571-7369.jpg

Назад
Зверху Знизу