Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Шоколадку брати не хотіла, відмовлялася 4 рази, але він благав "ну будь ласка". От тепер думаю - може отруйна?
Так ти її взяла чи ні, не зрозуміла :)
Я б не брала.. А то будуть так міркувати: ну ми ж дали шоколадку, так чого б нам не пошуміти? :ги:

Ти здивувалася "окатій яєчні"? :) А ти як вважала?
Ніяк не вважала, я про неї не думала :-)
Так ти її взяла чи ні, не зрозуміла :)
Я б не брала.. А то будуть так міркувати: ну ми ж дали шоколадку, так чого б нам не пошуміти? :ги:
Взяла, бо він дуже наполегливо просив. Гадаю, для нього це означало що я їх вибачила.
Думати вони так не будуть, бо це було вибачення саме за нічний інцедент. А будуть знову шуміти - матимуть проблеми.

Доброго ранку! Маленьких радостей, добра та тепла :кава:

OIG7655.webp

В Госпромі зробили прозорий ліфт. Мені як людині, яка побоюється висоти, вниз було страшно дивитися, тож і не дивилася. Можливо, коли звикну...
Там раніше тітонька возила відвідувачів, а тепер нарешті автоматично, бо доводилося довго чекати.

В Госпромі зробили прозорий ліфт. Мені як людині, яка побоюється висоти, вниз було страшно дивитися, тож і не дивилася. Можливо, коли звикну...
Там раніше тітонька возила відвідувачів, а тепер нарешті автоматично, бо доводилося довго чекати.
О! Що, пілога прозора?
Старі ліфти з тітоньками пам'ятаю:)

О! Що, пілога прозора?
Старі ліфти з тітоньками пам'ятаю:)
Слава богу ні, я в такий би і не сіла :-) Двері точно прозорі. А от щодо стін вже засумнівалася - чи є якийсь бік весь прозорий чи ні. Здається, там тільки до половини - дерев'яні панелі.

Слава богу ні, я в такий би і не сіла :-) Двері точно прозорі. А от щодо стін вже засумнівалася - чи є якийсь бік весь прозорий чи ні. Здається, там тільки до половини - дерев'яні панелі.
Ну, це ще можна пережити:)

Приходив сусід зверху. Приніс шоколадку. Вибачався.
"Так получилося, повздорили". Я попередила, щоб не було ніякої *****ської музики ("дружина слухає"), і щоб сварилися тихіше ("Я Вам співчуваю, вона бува не вагітна? чого постійно верещить?" :-) ) Хлопчик-колокольчик :rolleyes:
Шоколадку брати не хотіла, відмовлялася 4 рази, але він благав "ну будь ласка". От тепер думаю - може отруйна?
Пригостіть свідків єгови. Ділов...

А що тобі було сьогодні там треба? :)

Вражаюча забудова. Теодор Драйзер написав: "Диво, побачене у Харкові".
До речі, Госпром намагалися не включити до спадщини ЮНЕСКО через зміни в реконструкції. :мораль: Однак незважаючи на це у 2017 році Госпром таки було внесено до попереднього списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Назад
Зверху Знизу