Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Перечитує втретє Житіє моє :ги:
Багато разів я перечитувала хіба що тільки фантастику Буджолд :).. ну і Жінку французького лейтенанта з Віднесеними вітром, звісно :-)

Отето довелося шукати, що там за Житіє моє. Ніколи не читала ще Ірину Сиромятникову.

Ч. перечитував 3 рази Пехова Кіндрет і Страж. Каже, так цікаво ніхто ще не писав, ніж Пехов.
Та мені є що замовляти більш важливе. Ноут я зможу купити і без люб.Мрзд :-)
Так нецікаво! :ги: цікаво, щоб воно само якось з'явилося.. Якимись невідомими засобами :) наприклад, хтось неочікувано дарить. Чи пропонує за безцінь.

Ч. перечитував 3 рази Пехова Кіндрет і Страж. Каже, так цікаво ніхто ще не писав, ніж Пехов.
Ти йому Сандерсона запропонувала від мене?

Так нецікаво! :ги: цікаво, щоб воно само якось з'явилося.. Якимись невідомими засобами :) наприклад, хтось неочікувано дарить. Чи пропонує за безцінь.
Ну та взагалі-то я сподіваюся, що мій старий ще ремонту підлягає :-)

1706290763712.webp

А мені ця дівчина-подруга з Молодої нагадує дівчину з якось іншого серіалу, вона там працювала на ресепшені. А може це і є вона?.. :rolleyes: Але що то за серіал - не пам'ятаю. Може Не родись вродливою? 🤔
Треба пошукати.

А може то в Форс-мажорах?
Де була така секретарка? Така весела приємна, вдягалася цікаво. І в рожеве :ги:

Так, це актриса з Неродись... Сорі за погану якість. Схожі? Але вони не тільки за зовнішністю, а й загалом їх героїні фільмів.
c1543bf34f93795050621cc4e6b97df1_1679067044.jpg
Screenshot_20240126-220421.jpg

Так, це актриса з Неродись... Сорі за погану якість. Схожі? Але вони не тільки за зовнішністю, а й загалом їх героїні фільмів.
c1543bf34f93795050621cc4e6b97df1_1679067044.webp
Screenshot_20240126-220421.webp
Схожі.
Ну там у них ірландці, шотладці поряд.
Так вони ж теж блакитноокі! :-) І руді чи блондини.

Відмовляюся від своїх слів про непогану українську в серіалі. Велике тобі дякую - це найгірше, що можна було почути.

Лено, ти як? Пишуть, що сьогодні сильна магнітна буря.

Лено, ти як? Пишуть, що сьогодні сильна магнітна буря.
На диво краще, ніж учора чи позавчора. Навіть на ринок сповзала, замість прогулянки. Але якось організм неспокійний, кволий та неактивий

Назад
Зверху Знизу