Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра для нас! :кава:

OIG987765.webp

Я теж місцями болю, але то не від погоди. Погода поки що не так й сильно вплинула. Зараз прийду з роботи, ляжу та буду дивитися серіал. Солодощі є, зранку приготувала тефтельки, так що можна лінуватися. Аж до пн. Можна навіть не прибирати в квартирі, бо я ж сама собі начальник. А можна і прибрати, коли лежати набридне :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
зранку приготувала тефтельки
Мене завжди дивували жінки, які встигають перед роботою ще й щось серьойзне приготувати :клас: А взагалі мені чомусь запам'яталося, що ти не задолго до роботи встаєш, тому швиденько все, не фарбуєшся, не снідаєш, а бігом-бігом :)
ляжу та буду дивитися серіал
Отож, відсутність ноута не сильно заважає дивитися фільми :угу: Аби телефон був.

Я теж місцями болю, але то не від погоди. Погода поки що не так й сильно вплинула. Зараз прийду з роботи, ляжу та буду дивитися серіал. Солодощі є, зранку приготувала тефтельки, так що можна лінуватися. Аж до пн. Можна навіть не прибирати в квартирі, бо я ж сама собі начальник. А можна і прибрати, коли лежати набридне :-)
Їжа в мене теж є :їжа:

Відлежуватимуся :пляж:

А ще щось, що щоч трохи допомогає від цього стану? ну там темпалгін, кава, чи може якийсь женьшень, лимонник?
Чай можу. Їсти не можу, ну тільки щось дієтичне. Те, що називається "накатило".

Минеться.

Мене завжди дивували жінки, які встигають перед роботою ще й щось серьойзне приготувати :клас: А взагалі мені чомусь запам'яталося, що ти не задолго до роботи встаєш, тому швиденько все, не фарбуєшся, не снідаєш, а бігом-бігом :)
А я сьогодні на другу зміну :)

Отож, відсутність ноута не сильно заважає дивитися фільми :угу: Аби телефон був.
Заважає. Бо це дуже-дуже незручно.

Заважає. Бо це дуже-дуже незручно.
Безумовно :угу:.. Але на крайняк..
Рада, що ти повернулася в "велике кіно" :-) тобто, стала знов дивитися щось. Можливість переключитися на щось це чудово.
ляжу та буду дивитися серіал. Солодощі є

Як бачить тебе ШІ:

OIG.webp

Безумовно :угу:.. Але на крайняк..
Рада, що ти повернулася в "велике кіно" :-)
Та от не знаю :-) бо зараз хочеться читати :-) просто тоді в книзі був нецікавий період, то читати набридло, почалася дивитися ролики на ютуб, а він підсунув мульт, а після нього фільм, а за ним і серіал :-) але зараз в метро читала книгу, і там знову цікаво :-)

Та от не знаю :-) бо зараз хочеться читати :-) просто тоді в книзі був нецікавий період, то читати набридло, почалася дивитися ролики на ютуб, а він підсунув мульт, а після нього фільм, а за ним і серіал :-) але зараз в метро читала книгу, і там знову цікаво :-)
Шо за книга?

Щодо ноута. Треба таку картинку:
Це якби візуалізація бажань. Якщо щось подібне повісити на стінку чи хоча б в якості заставки на телефон, і хотіти-хотіти, то "любе Мрзд." просто зобов'язане тобі його якось дати! :-)

OIG.webp

Перечитує втретє Житіє моє :ги:

Якщо щось подібне повісити на стінку чи хоча б в якості заставки на телефон, і хотіти-хотіти, то "любе Мрзд." просто зобов'язане тобі його якось дати!
Та мені є що замовляти більш важливе. Ноут я зможу купити і без люб.Мрзд :-)

Зараз спробую 1670.
Ого рейтінг у нього. 8.1 :) Гаразд, гляну..

- У нас з хлопцями група. Ми граємо жорстко, від душі. Про те, що нас оточує.
(вдарили по цимбалах). :джаз:
До сараю вривається батько.
- Станіслав, що це таке?! А ну негайно припиніть!
- Батьку, ось так треба лабати! Пізне барокко!
- Не в моєму сараї!
:-)

Назад
Зверху Знизу