Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт красуні !
Я ще жив!
Ваш ганч
А я вся болюСтрашенно хочеться спати.
Я теж місцями болю, але то не від погоди. Погода поки що не так й сильно вплинула. Зараз прийду з роботи, ляжу та буду дивитися серіал. Солодощі є, зранку приготувала тефтельки, так що можна лінуватися. Аж до пн. Можна навіть не прибирати в квартирі, бо я ж сама собі начальник. А можна і прибрати, коли лежати набриднеА я вся болю
Мене завжди дивували жінки, які встигають перед роботою ще й щось серьойзне приготуватизранку приготувала тефтельки
Отож, відсутність ноута не сильно заважає дивитися фільмиляжу та буду дивитися серіал
Їжа в мене теж єЯ теж місцями болю, але то не від погоди. Погода поки що не так й сильно вплинула. Зараз прийду з роботи, ляжу та буду дивитися серіал. Солодощі є, зранку приготувала тефтельки, так що можна лінуватися. Аж до пн. Можна навіть не прибирати в квартирі, бо я ж сама собі начальник. А можна і прибрати, коли лежати набридне![]()
А є щось, що хоч трохи допомогає від цього стану? ну там темпалгін, кава, чи може якийсь женьшень, лимонник?А я вся болю
Як вони елегічно закінчили Вікінгів..Відлежуватимуся![]()
Чай можу. Їсти не можу, ну тільки щось дієтичне. Те, що називається "накатило".А ще щось, що щоч трохи допомогає від цього стану? ну там темпалгін, кава, чи може якийсь женьшень, лимонник?
Зараз спробую 1670. Може повеселить. Але Вальхалла у планахЯк вони елегічно закінчили Вікінгів..Сумно, но якось так життєво.
Ти вирішила дивитися Вальхаллу чи щось інше?
А я сьогодні на другу змінуМене завжди дивували жінки, які встигають перед роботою ще й щось серьойзне приготуватиА взагалі мені чомусь запам'яталося, що ти не задолго до роботи встаєш, тому швиденько все, не фарбуєшся, не снідаєш, а бігом-бігом
![]()
Заважає. Бо це дуже-дуже незручно.Мене завжди дивували жінки, які встигають перед роботою ще й щось серьойзне приготуватиА взагалі мені чомусь запам'яталося, що ти не задолго до роботи встаєш, тому швиденько все, не фарбуєшся, не снідаєш, а бігом-бігом
Отож, відсутність ноута не сильно заважає дивитися фільмиАби телефон був.
Так сумно. Хотилося щоб було ще пару сезонівЯк вони елегічно закінчили Вікінгів..Сумно, но якось так життєво.
БезумовноЗаважає. Бо це дуже-дуже незручно.
ляжу та буду дивитися серіал. Солодощі є
ДепресіяЧай можу. Їсти не можу, ну тільки щось дієтичне. Те, що називається "накатило".
Минеться.
Та от не знаюБезумовно.. Але на крайняк..
Рада, що ти повернулася в "велике кіно"![]()
Шо за книга?Та от не знаюбо зараз хочеться читати
просто тоді в книзі був нецікавий період, то читати набридло, почалася дивитися ролики на ютуб, а він підсунув мульт, а після нього фільм, а за ним і серіал
але зараз в метро читала книгу, і там знову цікаво
![]()
Перечитує втретє Житіє моєШо за книга?
Та мені є що замовляти більш важливе. Ноут я зможу купити і без люб.МрздЯкщо щось подібне повісити на стінку чи хоча б в якості заставки на телефон, і хотіти-хотіти, то "любе Мрзд." просто зобов'язане тобі його якось дати!
Ого рейтінг у нього. 8.1Зараз спробую 1670.