Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зараз знайшла той рядок з роману "Жінка французького лейтенанта", яку мені той ролик нагадувавПостилаАле його можна і передивитися
![]()
Ти додивилася Вікінгів? Шкода розлучатися з епохою та персонажами?
Залишилося дві серіїТи додивилася Вікінгів? Шкода розлучатися з епохою та персонажами?В Вальхаллі, хоча там зовсім інші актори грають, один вікінг дуже нагадує Уббе!
Я думала, це саме той актор.. Подивилася в ролях - ні, тільки схожий. Типаж один.
Я такий фінт пам'ятаю з вистави Ханума. Подобалося в дитинстві, а кілька років тому назад передивилася, і знов було цікаво.Зараз знайшла той рядок з роману "Жінка французького лейтенанта", яку мені той ролик нагадував
Сцена така. Вікторіанська епоха. Заручені сидять в вітальні (під обов'язковим наглядом компаньонки, щоб ніні до шлюбу!), дівчина читає роман своєму нареченому. Наречений робить вигляд, що слухає цю нестерпну тягомотину і намагається не заснути.
«Ангел мой, Гертруда!»
Чуть слышный вздох — и на лице, о чудо,
Улыбки тень! Спасенье найдено!
Да ты уснул, бездушное бревно!
Відволіклася від реальності, аж трошки відпустило нерви.
А як?
Звісно, це дуже допомогає. До речі, а чого треба писати "допомагає", коли "допомога"?
А мене зле. Голова и все такеаж трошки відпустило![]()
Так знову ж погода яка. Я сонна, але не зважаю на це. Втім, симптоми можуть бути й іншого дня.А мене зле. Голова и все таке![]()
допомОгає.А як?
Допомагає
Яке таке чергування?А! Ти про чергування. З чергуванням усе непросто![]()
НамагаюсяТак знову ж погода яка. Я сонна, але не зважаю на це. Втім, симптоми можуть бути й іншого дня.
Одужуй! 🌹
Та про оце ж: о та а.допомОгає.
Яке таке чергування?![]()
Подивилася трейлер, треба ж мати уявлення, про що тамА я щойно подивилася український фільм Сусідка
Нарешті!Почала серіал Молода. Непогана українська. Тобто я спеціально не аналізувала, а просто раптом усвідомила, що не ріже слух.
Про жінку 40+, яка заради роботи вдає з себе 26-річну![]()
В українській є слово мужчина.Зурочила. Мужчина замість чоловік. Але все одно непогано, краще ніж в інших серіалах, що дивилася раніше.
Та можна, але для цього треба в правильний час влучити, а з цим важчеАле ж знаю, ти не така, щоб пристати на чиюсь пропозицію щось дивитися/читати
Я знаю. Але це розмовне, і то рідко. Тобто можна сказати, що дорівнює суржик.В українській є слово мужчина.
МУЖЧИНА, и, ч., розм.,.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.1.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.(⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.., II, 1955, 377); - А⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.ж⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.? -⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.: -⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.й⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.? -⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу... і⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.(Тют.,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу., 1964, 509).⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.