Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пам'ятаєте, ми колись розмовляли про подарунки, що їх дехто забирає назад після того, як стосунки завершилися? :-)

Screenshot_20240125-163742.jpg

До речі, може ви і самі на цей канал підписані? А то несу вам...
Канали дублюють інфу. Але до того, як прочитала твій перепост, я не бачила. Щойно пішла подивилася, які канали теж цю новину опублікували. "Новинарня" опублікувала. Інші - ні. так що неси, якщо що. :угу: Не на усі новини, буває, увагу звертаємо.

Я не постила, здається, цей ролик, тільки збиралася?

:клас:

А я сьогодні ностальгувала за дитинством :) Зима, канікули, каток, багато снігу.. Покаталися хвилин 15 - і в каптерку, там топили. З мамою ходили кататися до моїх 17 років. Потім просто перестали заливати взимку каток. Перед НГ ходили на "Лускунчика". А у вас які спогади про зиму в дитинстві?
Мені 4 роки - сусідського собаку Тарзана запрягають у санки і він тягне мене в санчатах по снігу, поки я звідти не вівалююсь кулем(шуба, шапка, шарф, п'ять штанів):D
Мені 10 - прапорщик Верхозь загнав у двір пожежну машину і залили ковзанку майже на весь двір . Гуляємо з санчатами й на ковзанах – ноги як бурульки, штані все у сніжній кірці. Намагаюся виконати стрибок у півтора обороти – дико б'юся головою об лід. Врятувала шапка із оленя. Коли приходжу додому ноги суну в батарею – відігріваю.
Мені 18 – лечу з гори на лижах у лісопарку, ламаю лижі.
Мені 20 - Кавказ, гірські лижі, їх зламати складніше :D

Зимова їдальня.

Мені 4 роки - сусідського собаку Тарзана запрягають у санки і він тягне мене в санчатах по снігу, поки я звідти не вівалююсь кулем(шуба, шапка, шарф, п'ять штанів):D
Мені 10 - прапорщик Верхозь загнав у двір пожежну машину і залили ковзанку майже на весь двір . Гуляємо з санчатами й на ковзанах – ноги як бурульки, штані все у сніжній кірці. Намагаюся виконати стрибок у півтора обороти – дико б'юся головою об лід. Врятувала шапка із оленя. Коли приходжу додому ноги суну в батарею – відігріваю.
Мені 20 - Кавказ, гірські лижі, їх зламати складніше :D
Кожного разу дивуюся, Лена: як іноді можна натиснути на якусь потрібну кнопочку в твоїй пам'яті, і отримаєш чудове оповідання з життя ❤️

Мені 20 - Кавказ, гірські лижі, їх зламати складніше
Аби не ноги!

Давно не купувала Наполеон, бо пам'ятаю, що не подобається магазинний. Аж ось подумала, що може вже подобається, ну чому б ні... Купила шматочок. Але ж таки ні :-) Та можливо справа не в тому, що магазинний, а в тому, що раніше я любила жирне, креми всілякі, а зараз не люблю. Може мені зараз і домашній несмачний буде. Принаймні пригощали років 6 тому, то не дуже. Але ж цікаво спробувати Наполеон моєї тітки, ну чи свій, саме їх я любила колись.

Давно не купувала Наполеон, бо пам'ятаю, що не подобається магазинний. Аж ось подумала, що може вже подобається, ну чому б ні... Купила шматочок. Але ж таки ні :-) Та можливо справа не в тому, що магазинний, а в тому, що раніше я любила жирне, креми всілякі, а зараз не люблю.
Хіба наполеон жирний? зовсім ні, там же заварной крем. І він всотується в коржі, взагалі того крема і не видно.. :) нажаль.. :)
Може мені зараз і домашній несмачний буде. Принаймні пригощали років 6 тому, то не дуже. Але ж цікаво спробувати Наполеон моєї тітки, ну чи свій, саме їх я любила колись.
Моя бабуся його робила божественно 🙏❤️ А я сама взагалі жодного разу не наважилася :) Тільки колись сметанний, з медовими коржами, а, він же так і називається "медовик".

Кожного разу дивуюся, Лена: як іноді можна натиснути на якусь потрібну кнопочку в твоїй пам'яті, і отримаєш чудове оповідання з життя ❤️

Аби не ноги!
Це як якись шухлядки відкриваються:)

На диво, зломала себе тільки руку одного разу, коли зимой полезла во дворе на турник:рл:

Наполеон моєї тітки.
М. розповідав про свою маму, що вона робила 1 раз на рік наполеон з 12 коржами. Дуже вона не любила цього робити, але вважала своїм обов'язком на якесь свято - чи НР, чи ДН.. Цілий день вовтузилася, о 12 ночі падала на диван в знемозі і казала щось на кшталт "будь проклятий той день, коли я сів за баранку цього пилосмока!" :-)

Останнє редагування:
Це як якись шухлядки відкриваються:)
:любов:
На диво, зломала себе тільки руку одного разу, коли зимой полезла во дворе на турник:рл:
А мені не довелося каталися удвох з ліпшою шкільною подружкою, а я так хотіла! Але буквально на другому катанні вона зламала руку :( Ну і, звісно, потім вже обходила каток десятою дорогою..

А ви знаєте таку співачку? Я не знала, бо я ж не меломан...

Росіянка (з Кубані), 12 років працює в Україні, так і не змогла отримати громадянство, хоча екзамени на мову здала. Через рік грозить депортація :rolleyes:
Мабуть хотіли дуже багато грошей за це.

Останнє редагування:
Хіба наполеон жирний? зовсім ні, там же заварной крем. І він всотується в коржі, взагалі того крема і не видно.. :) нажаль.. :)
Він буває і з масляним, але про той, що купила, сказали заварний. Та мені жирний. В мене взагалі таке враження, що в усіх тортах однаковий крем - вершковий. Ну крім тих, де має бути масляний. Насправді я думаю, що то все пальмове масло в усіх тортах. Можливо ще й через це не люблю, бо це психологічне неприйняття.
Як би то не було, тут він жирний. Залишила, може всотується до завтра і стане норм :-)

Останнє редагування:
М. розповідав про свою маму, що вона робила 1 раз на рік наполеон з 12 коржами. Дуже вона не любила цього робити, але вважала своїм обов'язком на якесь свято - чи НР, чи ДН.. Цілий день вовтузилася, о 12 ночі падала на диван в знемозі я казала щось на кшталт "будь проклятий тот день, коли я сів за баранку цього пилосмока!" :-)
От як на мене, його довго готувати, бо я люблю, щоб один корж - і не морочитися :-) А моїй тітці - недовго.
Але схожа історія з хлібом, який мені пекти здавалося недовго, а моя мама вважала, що це морока на весь день.
Мабуть справа звички :)

А ви знаєте таку співачку? Я не знала, бо я ж не меломан...

Росіянка, 12 років працює в Україні, так і змогла отримати громадянство, хоча екзамени на мову здала. Через рік грозить депортація :rolleyes:
Мабуть хотіли дуже багато грошей за це.

Ні, не знаю. Гарно співає.

Назад
Зверху Знизу