Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В нього своїх вусів не було. Дірочки під них на мордочці були. І ось у ці дірочки чудово підійшли білі вуса Генрі. Вони у нього довгі і жорсткі, як дріт. У Гаррі й коротше вони, й м'якшіНіколи не бачила випавших. Але ж наші коти гуляють де хочуть.
А керамічний кіт куди старі вуса діває?![]()
Саме те, що треба для кивочків. Запропонуйте рибалкам, то ще й грошей заробите.Вони у нього довгі і жорсткі, як дріт
Це попаданкаЦе ще з вчорашньої серії про неандертальську жінку, мамонта і кота з млинцями і профітролями.Єдина жінка з 8 картинок!
![]()
кекс!!!Є сир. Є яблука. І приблизно склянка борошна. От думаю, що краще спекти - піцу чи шарлотку?![]()
Діду, привіт тобі..Саме те, що треба для кивочків. Запропонуйте рибалкам, то ще й грошей заробите.
Доброго й вам.Діду, привіт тобі..
як там на хуторі?
розповідай, щото за магія? (у мене також зберігся вус мого кота, знайшла на тому тижні-та в книжку поклала)В нього своїх вусів не було. Дірочки під них на мордочці були. І ось у ці дірочки чудово підійшли білі вуса Генрі. Вони у нього довгі і жорсткі, як дріт. У Гаррі й коротше вони, й м'якші![]()
У мене оно недавно взагалі чайник згорів. Була мені рицитата від баби...ну і..вчора -я все зробила -вірно, однак він все одно підгорів!!! собака
бентежна відповідь як на мене..Доброго й вам.
Та як скрізь.
що ти йому зробив то?У мене оно недавно взагалі чайник згорів. Була мені рицитата від баби...
Та що... налив та поставив. Він і викіпів. Накип порепався а з ним і емаль.що ти йому зробив то?
Баба- діло каже..![]()
шкода.. ну тут нічого не поробиш..Та що... налив та поставив. Він і викіпів. Накип порепався а з ним і емаль.
Та він у нас взагалі великомученик. Бо ще від мого діда.![]()
Кіт істота, яка належить не тільки нашому світу. Вуса дозволяють йому відчувати світи навколо себе, тому будь-який котячий вус - провідник. У минуле, майбутнє, паралельне.розповідай, щото за магія? (у мене також зберігся вус мого кота, знайшла на тому тижні-та в книжку поклала)![]()
Колись була в гостях у одних дуже заскорузлих людей з приватного секторуТа що... налив та поставив. Він і викіпів. Накип порепався а з ним і емаль.
Та він у нас взагалі великомученик. Бо ще від мого діда.![]()
Якщо мій кіт заробляти почне, то він остаточно сяде на голову!Саме те, що треба для кивочків. Запропонуйте рибалкам, то ще й грошей заробите.
Все одно добре!кекс!!!
вчора сама робила, мені подруга кілька років тому підказала простий речепт...
ну і..вчора -я все зробила -вірно, однак він все одно підгорів!!! собака.
найпростіший, який тільки може бути.
3 яйця
1 склянка цукру
2\3 склянки кефіру
100-150 гр олії вершкового, розтопити ваніль, цедра апельсина, лимон, горіхи та все, що хочеться в нього можна
2,5 склянки борошна або трохи менше / більше, дивлячись який хочеться щільності
сода 1 чл, гасити. я гашу лимонним соком, апельсином, мандарином.
збиваємо цукор та яйця
потім додаємо ваніль
борошно 1 склянка
кефір
борошно 1,5 склянки
масло топимо на сковорідці і виливаємо гарячим у тісто
збиваємо
соду гасимо лимоном і теж збиваємо
у мене міксер з чашею, я не засікаю за часом скільки він крутиться.
потім втручаю туди цедру
випікати 35-40 хвилин на маленькому вогні.
коли мені хочеться чогось незвичайного, я поділяю тісто на 2\3 + 1\3
маленьку частину роблю з какао, або горіхами, або родзинками.
2\3 білого виливаю у форму,
1\3 з какао по колу акуратно зверху і потім тоненькою паличкою проводжу по ньому по колу, щоб воно трохи просочилося
у розрізі виходить цікавий малюнок коли спечеться
смачного
До нас з мамою колись ходила в гості кішка. Вона була дуже-дуже вусата!В нього своїх вусів не було. Дірочки під них на мордочці були. І ось у ці дірочки чудово підійшли білі вуса Генрі. Вони у нього довгі і жорсткі, як дріт. У Гаррі й коротше вони, й м'якші![]()
Точно! Як я одразу не здогадалася!Це попаданка![]()