Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
розповідай, щото за магія? (у мене також зберігся вус мого кота, знайшла на тому тижні-та в книжку поклала) :кава:
Це буває так дивно.. Коли раптом трапляється десь вусик :) Рідко таке буває.. А ще вони іноді обламуюються. Але ніколи не бачила цих уламків, тільки цілі :)

однак він все одно підгорів!!!
Щодо підгоряння. Це просто дивовижно. Ставлю, наприклад, піцу. Завжди одне й те ж положення ручки. (тобто температура). Однаковий діаметр тіста. Завжди по-різному виходить. То багато 13 хвилин, то 15 недостатньо :іржач:

Колись була в гостях у одних дуже заскорузлих людей з приватного сектору :) (В тому сенсі, що у них все було старе). Чайник був - мабуть, такий, як ти кажеш. Так от, в ньому половини об'єма вже не було, вона була зайнята багаторічними нашаруваннями накипу :-)
А тепер і в нашому нема, ага! :іржач:

Щодо підгоряння. Це просто дивовижно. Ставлю, наприклад, піцу. Завжди одне й те ж положення ручки. (тобто температура). Однаковий діаметр тіста. Завжди по-різному виходить. То багато 13 хвилин, то 15 недостатньо :іржач:
Це все планети винні. І настрій.

Це все планети винні. І настрій.
Так! Цей Меркурій у другому домі! :мораль: :ги:

Цікаві картинки видав ШІ на запит "Меркурій в другому домі, цитата з "Майстер та Маргарита".

Шо за помаранчеве в кутку? Хвіст лисиці? :rolleyes:

OIG.webp

кий красивий Меркурий :ги: Прям как Юпітер скоріш.. Хоча на ньому монетки, бо Меркурій бог торгвлі.

А якщо уточнювати, то -
OIG345.webp
Який ошатний Меркурій :ги:. Прям Юпітер.. Хоча на ньому монетки - бо Меркурій бог торгівлі.. А Юпітер - бог багатства, тоже право на монети має нітрохи не менше :-)

Він її зніме та заховає, а вночи шршршршршррррр :D
:-) :любов:
А які цікаві звички у твоїх котів? Може не так одразу згадаються, ну тоді по мірі згадування - пиши :)

Моя кішка має цікаву манеру: коли я даю їй сметанки (наливаю на долоню, щоб вона лизькала, бо з тарілки не любить) , підхожу до неї: в лівій руці пакет зі сметаною, в правій - власне, сметана вже налита :-) - так ось, вона завжди спочатку дивиться на ту, де пакет :) Хоча напевне вже давно засвоїла, що їсть з іншої! :)

Назад
Зверху Знизу