Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:-) :любов:
А які цікаві звички у твоїх котів? Може не так одразу згадаються, ну тоді по мірі згадування - пиши :)

Моя кішка має цікаву манеру: коли я даю їй сметанки (наливаю на долоню, щоб вона лизькала, бо з тарілки не любить) , підхожу до неї: в лівій руці пакет зі сметаною, в правій - власне, сметана вже налита :-) - так ось, вона завжди спочатку дивиться на ту, де пакет :) Хоча напевне вже давно засвоїла, що їсть з іншої! :)
Генрі обов'язково приходить коли я їм. Сідає на стілець поруч і типу підтримує застільну бесіду. Зрозуміло, що йому щось дістається:) Гаррі так не робить ніколи

Лена, спробуй своєму ШІ завдати "Меркурій у другому домі" :ги: Цікаво, що тобі видасть :-)
OIG.x14AEG.OAOx0eGqly0X..webp
OIG.z.cKOnDzG6_AjqKbAoDz.webp

Напиши смішну історію про те як коти грали в доміно, але їм завадила вперта коза.
Одного разу весела компанія котів вирішила сходити разом і пограти в доміно. Вони зібралися в затишному будиночку на околиці села і почали розставляти квітки квітки. Коти були дуже зосереджені і раділи кожному руху на гральному полі.

Але у самий неочікуваний момент, коли вони вже в зблизьках до фінального рахунку, на двері постукала вперта коза. Вона дуже нав'язливо просила впустити її всередину, тому що сильно хотіла долучитися до гри.

Коти були знервовані, але не хотіли ображати козу, тому вирішили дати їй шанс. Вони дали їй своєрідну роль "кози-посередниці" - вона повинна була виконувати команди котів та розставляти камені на правильні місця.

Коза, зрозумівши свою важливу роль, почала гаряче виконувати свої обов'язки. Однак, її впертість і непередбачувані дії забавляли котів навіть більше, ніж сама гра. Вона без нав'язувала свої власні правила і закидувала камені випадковим чином, що призводило до сміху котів.

Так вони пройшлися крізь всі етапи гри, і незважаючи на випадковість розстановки каменів, всі весело сміялися і раділи спільному часу, проведеному разом. Виявляється, навіть якщо гра проходить з несподіваною учасницею, головне - це насолоджуватися кожною миттю і зберігати гарний настрій.

Ця смішна історія нагадує нам про те, що життя завжди повне несподіванок і незрозумілих ситуацій. Але, якщо ми зберігаємо посмішку на обличчі і вміємо насолоджуватися миттями з друзями, то навіть найбільші випробування можуть стати джерелом сміху і позитиву.

А це склав GPT 4:

Колись давно, в маленькому селі, коти зібралися разом, щоб зіграти в доміно. Вони влаштувалися на столі, розклали кістки і почали грати. Коти були дуже зосереджені на грі, коли раптом у кімнату зайшла вперта коза. Коза почала вимагати, щоб її теж допустили до гри. Але коти не хотіли, щоб коза грала з ними, тому вони відмовили їй. Коза не здавалася і продовжувала вимагати, щоб її допустили до гри. Коти були дуже засмучені, що їх гра була порушена, тому вони вирішили вигнати козу з кімнати. Але коза була дуже вперта і не хотіла йти. Тоді коти вирішили зіграти з козою в доміно. Коза була дуже рада і почала грати з котами. Вона була дуже вдалою гравцем і навіть виграла декілька ігор.
Коти були дуже здивовані і засмутилися, що підцепилися на козу. Але коза була дуже щедрою і дозволила котам зберегти свої кістки. Всі разом засміялися і продовжили грати в доміно.

Я нещодавно перечитувала оповідання бота про кота та гороскоп, і знов сміялася. Так що то все-таки не період смішливий був, а справді таке оповідання :)

Кіт істота, яка належить не тільки нашому світу. Вуса дозволяють йому відчувати світи навколо себе, тому будь-який котячий вус - провідник. У минуле, майбутнє, паралельне.
Кись-брись, мняу! Сказано, зроблено, запечатано! :кіт: :)
воооот..я так і знала...:кручусь:, а ще знала,що ти знаєш про це..:кава:
крутяк..

Доброго дня доброзичливи балакуни..:квіточка:
d0f622e0dbebecb7e5c63f0a29a48787.webp

Ми на роботі маємо отримати сканер за 300 з чимось тисяч. Зарплату урізали, а на сканер гроші є. Краще б дрон купили. Ми і старим сканером обійдемося.
Папір для сканера вже не дають - за власний рахунок купуйте. А сканер стоятиме для краси 🤬

Ми на роботі маємо отримати сканер за 300 з чимось тисяч. Зарплату урізали, а на сканер гроші є. Краще б дрон купили. Ми і старим сканером обійдемося.
Папір для сканера вже не дають - за власний рахунок купуйте. А сканер стоятиме для краси 🤬
мда...
щось вони явно з глузду з"їхали, або в них особиста вигода..(імхо) :кава:

Та я й думаю, що може підзаробляють на цьому.
скоріше, у них є виделени гроши під це, займатися оптимізацію - не хочуть
(таки гроши завжди можна перенаправити, однак на це треба документацію зробити, затвердити і т ч)

Сьогодні їхала у трамваї разом із нашим японцем Фумінорі:) Маленький, рухливий, зі спини можна прийняти за хлопчика. Я допомогла йому зняти рюкзак, він сказав "Дякую!", відповіла "Дякую вам!", а він притис долоню до серця, відповіла тим же.
Жінка якась запитала: "Це той, з Барабашова? - Так! - Як багато добрих людей!"

Ну і кришнаїти на Студентській порадували – роздавали обіди та співали незмінне Харе Крішна, Харе-Харе:)

Назад
Зверху Знизу