Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нарешті завтра субота. Хоч відіспишся, може :rolleyes:
Чому? Вони по суботам не виїжджають :) Я сьогодні відіспалася, бо була на другу зміну. Дочекалася, коли зранку вони затихнуть - і відіспалася :-) Хоча зараз все одно хочеться, на погоду мабуть.

Чому? Вони по суботам не виїжджають :) Я сьогодні відіспалася, бо була на другу зміну. Дочекалася, коли зранку вони затихнуть - і відіспалася :-) Хоча зараз все одно хочеться, на погоду мабуть.
О, у тебе буває друга зміна, добре :клас: (мене завжди радує, коли не треба бігти з ранку на роботу, навіть комусь :-) )

Чому? Вони по суботам не виїжджають
Ну ясно же, чому. Можна виспатися, бо не треба на роботу, - не думала, що це треба пояснювати :)

Останнє редагування:
Комусь траплялася така дивна пачка? Цікаво, це випадкова помилка на фабриці чи тепер так постійно буде? :rolleyes: Ось би завжди. Бачите, перегородка? - окреме місце для інструкції і таблеток. А то буквально вчора бачила жарт, як бісить, коли намагаєшся запихати назад таблетки, а інструкція заважає! :-)

табл.webp

Після твоїх розповідей про сусідів я почала прислухатися до своїх - виявилося, що сусідка знизу репетує на собаку, сусід зверху риссю скаче вранці, а за ним скаче його жінка, хтось збоку читає лекції, а сусіди по тамбуру весь час смикають штори і грюкають дверима. І на ліфті постійно хтось катається :D

Комусь траплялася така дивна пачка? Цікаво, це випадкова помилка на фабриці чи тепер так постійно буде? :rolleyes: Ось би завжди. Бачите, перегородка? - окреме місце для інструкції і таблеток. А то буквально вчора бачила жарт, як бісить, коли намагаєшся запихати назад таблетки, а інструкція заважає! :-)

табл.webp
Я таке бачила, але в пачці з ампулами. Зручно

О, у тебе буває друга зміна, добре :клас: (мене завжди радує, коли не треба бігти з ранку на роботу, навіть комусь :-) )
Та це попросили, а так я на середню ходжу :)
Я таких не бачила :)

Після твоїх розповідей про сусідів я почала прислухатися до своїх - виявилося, що сусідка знизу репетує на собаку, сусід зверху риссю скаче вранці, а за ним скаче його жінка, хтось збоку читає лекції, а сусіди по тамбуру весь час смикають штори і грюкають дверима. І на ліфті постійно хтось катається :D
Тобто весь секрет в тому, щоб просто не звертати на це уваги :-)

Після твоїх розповідей про сусідів я почала прислухатися до своїх - виявилося, що сусідка знизу репетує на собаку, сусід зверху риссю скаче вранці, а за ним скаче його жінка, хтось збоку читає лекції, а сусіди по тамбуру весь час смикають штори і грюкають дверима.
Треба терміново відключити назад зайву уважність! :-) Вона, як виявилося, тільки заважає :)
І на ліфті постійно хтось катається
Жили недовго колись в такій верхівці. Постійно ліфт було чути. Побоювалася, що й цього разу так буде, думала, може, в багатоповерхівках завжди так. Виявилося, ні - якщо квартира далі від ліфта..

Раніше була п'ятиповерхівка - як поставили на двері в під'їзд якусь гучну штуку в замок - кожного разу було чути, як закривається і відкривається! Тобто дзілінь круглодобово. Звикаєш, звісно, трохи потім. Але коли цього нема, значно краще :)

З чату ХФ:
Хтось:
- У вас такого не буває? відкриваєш Ютуб, а там якісь підписки, яких ти не робив. Якісь китайські канали з ієрогліфами.
Відповідають:
- Так це кішка сиділа на твоєму ноуті вночі і підписалася.

Треба терміново відключити назад зайву уважність! :-) Вона, як виявилося, тільки заважає :)
Ну ось такий звуковий фон, якщо прислухатися. Довго намагалася зрозумити, що то за "ТРРР_ШРРР" , а то штори, тобто кілця по карнизу :)

Ну ось такий звуковий фон, якщо прислухатися. Довго намагалася зрозумити, що то за "ТРРР_ШРРР" , а то штори, тобто кілця по карнизу :)
Мені крім цих гучних сусідів ще чути дзявкіт собаки - це вже з іншого під'їзду, але зі мною, схоже, одна стіна. І ще десь бубнять голоси - ці не знаю де. Ще за іншою стіною колись було дуже чути як діти бігали коридором, але то вони в гості приходили, так-то я звідти нічого не чую. Так що найбільша проблема - це верхні. Та я багато на що у них теж не звертаю уваги, але деякі звуки неможливо ігнорути, просто ж дуже гучно. І прокидаюся зранку, коли тупотять, це ж не прислухаюся уві сні.
Навіть не знаю чи мріяти, щоб вони з'їхали, бо раптом інші ще гірші будуть :-)

Наймолодший депутат парламенту Нової Зеландії 21-річна Хана-Равіті Майпі-Кларк виконує ритуальний танець маорі на своєму першому виступі.

Наймолодший депутат парламенту Нової Зеландії 21-річна Хана-Равіті Майпі-Кларк виконує ритуальний танець маорі на своєму першому виступі.

Кровожерливо :D

А взагалі, подивишся всі ці засідання і відразу згадується цитата зі Швейка:
"У божевільні кожен міг говорити все, що спаде йому на думку, немов у парламенті" (с) :D

От як це - оголошено повітряну тривогу, злетів Міг, і одночасно проводиться розмінування, тож не лякайтесь вибухів :незнаю:

Назад
Зверху Знизу