Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Юрій Михайлович з чату ХФ порадував життєвою мудрістю :)

"Буде весна, буде тепло, тобто життя знову буде.
Плюс ірраціональна надія на те, що взагалі все буде краще." :rolleyes:

• Це лайк!
Реакції: E.N
Зробила відкриття, що добряче підгорівше молоко на смак нагадує каву.
Ну, як нагадує... віддалено, як, наприклад, напій з цикорію. Тобто просто щось вологе і перемажене :-)

Теж похапцем підписалася на канал Серьогі позавчора.. Ну, по старій добрій пам'яті, не раз в одніх темах писали, і людина він хороша. Але подивилася на контент, подумала.. - і відписалася. А потім прочитала думку про це Торьки: "у нас війна, які можуть бути мандри!". Він їй: "Так треба ж відволікатися". Ну так, оба праві. Так, війна.. так, треба відволікатися. Але твій тг-канал незрівняно кращий: там і відволікатися, і заразом вірши на тему війни
Все одно ти гарна дівчина, хоч підписана, хоч ні:)

Не захочете. Мабуть. Це ж на постійній основі. У Лени вже є справа - вона кожного дня постить картинку з добром. А ти просто не захочеш :-)
Чого не захочу? Якщо буду згадувати, то буду постити. Порошки підійдуть? :) Більше людей - краще. Щоб не одна людина постила, а усі, хто надумає :)

лаврушка сімоньян і рєпа
небензя путькін і шойгу
таке воно *********че
рагу
© Муля

Порошки підійдуть? :) Більше людей - краще. Щоб не одна людина постила, а усі, хто надумає :)
Ні :-) По-перше, мова саме про анекдоти. По-друге, ці пиріжки ми і так читаємо в групі, іноді у двох групах. По-третє, хто ці всі, хто надумає? - нас же всього троє :-)

Знов в мене лошаки над головою бігають. Та щоб вони всралися! Як не *****ня бахкає, так ці по підлозі гупають. Бігають так, наче моє побажання превентивно подіяло.

мова саме про анекдоти.
Гаразд, спробуємо :)

На річці сидять ******* і українець. Ловлять рибу. І тут одночасно витягують одну золоту рибку на двох.
Рибка:
- Відпустіть мене, виконаю ваші любі 3 бажання!!!
Українець:
- А кому 2 бажання?
Рибка:
- Оскільки ти зловив мене за хвоста, а ******* за рота. То тобі одне бажання, а йому два.
*******:
- О! Хочу щоб з Росії виселили всіх ****ів! Зробила?
Рибка:
- Так
*******:
- І хочу щоб всю Россію огородили двадцятиметровою стіною!
Рибка:
-Добре. Тепер ти загадуй
Українець:
- А там точно нема українців?
Рибка:
- Нема 100%
Українець:
- Тоді заливай усе бетоном!!!

(анек приблизно 2008 року)

Доброго ранку, всім нам добра! :кава:

OIG79667.webp

Доброго ранку, всім нам добра! :кава:
Твої :кіт::кіт: потепліше заховалися? :) Моя коте зазвичай сиділа на підвіконні і гріла лапку, звісивши її на батарею. А тепер не вилазить з-під ковдри :-)

Твої :кіт::кіт: потепліше заховалися? :) Моя коте зазвичай сиділа на підвіконні і гріла лапку, звісивши її на батарею. А тепер не вилазить з-під ковдри :-)
Вчора так все і було :) А сьогодні було сонячно, то на сонячному балконі вигулювалися навіть!

Назад
Зверху Знизу