Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так людини ж немаА як же тоді його виконувати?
![]()
А чого ми не впораємось?Так людини ж немаЦе не тобі, і не Лені
![]()
Не захочете. Мабуть. Це ж на постійній основі. У Лени вже є справа - вона кожного дня постить картинку з добром. А ти просто не захочешА чого ми не впораємось?![]()
Сподіваюся, що ніТи ж не *****![]()
Все одно ти гарна дівчина, хоч підписана, хоч ніТеж похапцем підписалася на канал Серьогі позавчора.. Ну, по старій добрій пам'яті, не раз в одніх темах писали, і людина він хороша. Але подивилася на контент, подумала.. - і відписалася. А потім прочитала думку про це Торьки: "у нас війна, які можуть бути мандри!". Він їй: "Так треба ж відволікатися". Ну так, оба праві. Так, війна.. так, треба відволікатися. Але твій тг-канал незрівняно кращий: там і відволікатися, і заразом вірши на тему війни
Я зупинюся на добріНе захочете. Мабуть. Це ж на постійній основі. У Лени вже є справа - вона кожного дня постить картинку з добром. А ти просто не захочеш![]()
Чого не захочу? Якщо буду згадувати, то буду постити. Порошки підійдуть?Не захочете. Мабуть. Це ж на постійній основі. У Лени вже є справа - вона кожного дня постить картинку з добром. А ти просто не захочеш![]()
НіПорошки підійдуть?Більше людей - краще. Щоб не одна людина постила, а усі, хто надумає
![]()
От особисто я зараз читаю цей вірш вп'яте від 7.01.24в автомат музичний
я дослав патрон
зараз для *****ів
буде вальс-бостон
© Motsart
Юрій Котелько
#журбинка
7.01.24
Гаразд, спробуємомова саме про анекдоти.
ТвоїДоброго ранку, всім нам добра!![]()
Замовила картинку ШІ з цими словамиколи пірнатимеш у проруб
заплющуй очі бо назад
додому йтимеш по морозу
і погляд зробиться скляним
Вчора так все і булоТвоїпотепліше заховалися?
Моя коте зазвичай сиділа на підвіконні і гріла лапку, звісивши її на батарею. А тепер не вилазить з-під ковдри
![]()
Які сміливці! 💪А сьогодні було сонячно, то на сонячному балконі вигулювалися навіть!
Нарешті завтра субота. Хоч відіспишся, можеЯк не *****ня бахкає, так ці по підлозі гупають.