Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лячно - не лячно, але тепер ці всі дії під питанням. Поставити дорогі лінзи і виявити, що вони не підходять - це халепа.

Я багато років робила окуляри в тому самому місці. Там і апаратна перевірка і є лікар із лінзами та окулярами типу стім-панк, куди ці лінзи вставляються. Потім мені давали почитати у цій конструкції, пройтися, відчути. Наступні окуляри вже було простіше.

Матка божка Ченстяховска!
Бачила (і використовую) в таком варианті: "Матка боска Ченстоховска!" :) Цікаво, а де і коли я це читала вперше? :rolleyes:
Виявляється, що дві цифри 62-64 - це не просто крок, типу можна і так, і так, а різниця для близу і для далі. Тобто якщо дивитися вдаль, то беруть останню цифру.
Ну так, логічно. Коли дивимося вдаль - зіниці розходяться, а вблиз - з'їжджаються до носа :-)

У мене сьогодні котик взагалі обійшовся без дівчини :-) "Сам візьму те, що мені треба" :)

коте різдво.jpg
О, у тебе вже до буженіни дістався! :D

Щодо тих готових - а не можна їх просто купити вже зараз? Як запасні.
Ні, там замала центровка. Мені в них не ідеально видно, спотворення є, хоч і небагато порівняно з іншими. І тепер я впевнилася в своїй думці, що категорично не можна купувати готові. Вони там ставлять як прийдеться. Не може бути такого викривлення від 62-64. Я ж міряла ті скельця на 64, і воно майже норм, а тут - стіни вигнуті.
Я багато років робила окуляри в тому самому місці. Там і апаратна перевірка і є лікар із лінзами та окулярами типу стім-панк, куди ці лінзи вставляються. Потім мені давали почитати у цій конструкції, пройтися, відчути. Наступні окуляри вже було простіше.
Оце про такі стимпанк я і писала, куди скельця ставляться. Я в них теж ходила, довго, з різними центровками - порівнювала. І виявилося, що 60,62 та 64 не дуже відрізняються у відчуттях. Тому зупинилася на середньому 62.
Мені теж завжди було простіше, я і не підозрювала про такі підводні камені.
Нічого, врешті решт, якщо не підійдуть, поставлю інші і буду радіти, що поставила неправильні за інтернетні пів ціни.

P.S. Але ж, трясця, ну як воно так може бути?

Останнє редагування:
Та трясця, без сумніву.. 🙄

зі. Яка симпатична твоя нова ава ❄️:нр: А я ось трохи розгубилася - ніяк не виберу :-)
А я навпаки - щось мені дуже незвично з нею, то думаю чи стару не повернути. До того ж я тут дуже схожа на себе, молоду, звісно, то в чому прикол ставити власне фото :-)

Як мені ці сусіди вже набридли. Ну скільки можна гризтися. Цей їй щойно кричав: чого ти постійно кричиш?! :rolleyes:
Причому верещати вона починає вже через 5 хвилин після ****у. Тобто нема такого, що людина розслаблена і щаслива і їй все по фіг.

А я навпаки - щось мені дуже незвично з нею, то думаю чи стару не повернути. До того ж я тут дуже схожа на себе, молоду, звісно, то в чому прикол ставити власне фото :-)
Ну давай зробимо не схожу або дуже трохи схожу :-) Ні, стару не треба, треба різдвяну :любов:

Причому верещати вона починає вже через 5 хвилин після ****у. Тобто нема такого, що людина розслаблена і щаслива і їй все по фіг.
Припущу з вірогідністю 99%, що той **** їй потрібен як рибці парасолька і вона не отримує він нього О. А стогне тому, що "так треба" :)

Читаю групу по жіночій ****уальністі. Кожен день туди пишуть дивовижні історії, яких, здавалося б, в наш час ****.просвіти не може бути! Однак є. Наприклад, одна Ж. позавчора писала, що її чоловік ніколи не вмів цілуватися, і їй взагалі гидко з ним цілуватися, вона за нього так і виходила - тобто знаючи це. А також він не розуміє, навіщо якісь прелюдії і, відповідно, і цього не вміє. Усе відбувається "насуху" і хоча б найменшого задоволення вона від цього не отримує. Але вони при цьому одружені 10 років. :рл: :іржач: Питається, що робити. :ги: Їй радять к ****ологу чоловіка зводити. А навіщо це йому? його усе влаштовує :-) Чого ви з ним живете - питають її. "А він дуже добре до мене ставиться, допомогає і поважає моїх батьків!" :іржач:

Припущу з вірогідністю 99%, що той **** їй потрібен як рибці парасолька і вона не отримує він нього О. А стогне тому, що "так треба" :)
Тоді не зрозуміло навіщо то все їй. Від ****у задоволення не отримує, чоловік дратує... А вона ж ще молода дівчина. Що її змусило? Не багатій же він.

Треба буде прислухатися чи не фальшиво стогне :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу