Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Налаштовуюсь зробити сьогодні езотеричну роботу.. Саме сьогодні було зимове сонцестояння.

Найчастіше день зимового сонцестояння припадає на 21 грудня (рідше буває 20 або 23 грудня). Однак у роки, які передують високосному, зимове сонцестояння відбувається 22 грудня. Саме таким є 2023 рік. Воно було о 05:27.

Поки що дивлюся Королівство, останній сезон, 5 серія. Це ж воно скоро закінчиться, так шкода. :rolleyes: А ти що дивишся?
Мені також було жалко, що закінчився. Зараз дивлюся "Кондор" (пом'ятаю що вже казала, чи ні?) Ну таке - дінамічне, але як скинчиться жаліти не буду, як за Утредом :)

• :(
Реакції: Hurg
Коли скінчиться цей сонний період? Я нічого не розумію. Це щось ненормальне. Точно масажем там щось заблокували.

Коли скінчиться цей сонний період? Я нічого не розумію. Це щось ненормальне. Точно масажем там щось заблокували.
Чого одразу заблокували? Зима, короткий день, мало сонця, тощо. Організм просить порятунку :)

Чого одразу заблокували? Зима, короткий день, мало сонця, тощо. Організм просить порятунку :)
Тому що це сталося раптово, і саме після масажу. Хоча ж погода яка - відлига...

Дощ
Тому що це сталося раптово, і саме після масажу. Хоча ж погода яка - відлига...
Дощ. Тиск низький, енергії ніякої. Хіба що не сонна, хоча сплю не багато, часів по 7. Це тому що я передвинула трохи режим, тож і не куняю днем/ввечері :)

А у вас виходить завантажити/зберегти картинку з ХФ? Бо в мене ні.

Сьогодні магнітна буря середньої потужності.
Мій організм дуже чутливий щодо МБ. Тому перевірила, чому це мені так млосно.

Я думала, що воно в тій анімації ші може тільки трохи рухати, але...

Сьогодні магнітна буря середньої потужності.
Мій організм дуже чутливий щодо МБ. Тому перевірила, чому це мені так млосно.
Зрозуміло. Хоча я вже не впевнена, що на мене діють магнітні бурі. От зміни в погоді - так, а бурі, бувало, що й сильні, а мені норм.

IMG_2745.webp

Зрозуміло. Хоча я вже не впевнена, що на мене діють магнітні бурі. От зміни в погоді - так, а бурі, бувало, що й сильні, а мені норм.
Я ще на звуки реагую, тільки не на обстріли, а на тихенькі - чи то в кімнаті, чи у сусідів.
Починаю обшукувати вИток цих звуків - може де що зламалось? Не просто гнітить, а в стрес вганяє.
Зараз будь-який ремонт - трагедія. За відсутності майстрів, до яких звикла.

Я думала, що воно в тій анімації ші може тільки трохи рухати, але...

Є мінус у цій творчості що вона одноразова.
Поскільки не було ніяких трудозатрат, ти не будеш її берегти як ту що малював тиждень чи місяць.
Ти її навіть не зберіг, а якщо треба буде, то нашльопаєш іще майже таких самих.

Я ще на звуки реагую, тільки не на обстріли, а на тихенькі - чи то в кімнаті, чи у сусідів.
Починаю обшукувати вИток цих звуків - може де що зламалось? Не просто гнітить, а в стрес вганяє.
Зараз будь-який ремонт - трагедія. За відсутності майстрів, до яких звикла.
Слову Се не читали? Там у бабусі в батареї цокало :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Поскільки не було ніяких трудозатрат, ти не будеш її берегти як ту що малював тиждень чи місяць.
Це поки що, бо вона невдала. Якби дуже гарно, то беріг би. Хоча якщо ШІ вдосконалиться і почне все робити якісно, то всі будуть гарні, знов знецінення. Але тут уже вступають в гру ідеї. Як з фільмами - якісь передивляєшся (ну я принаймні), а якісь одразу викидаєш і забуваєш.

Найдорожча картина з котами

Коли відомий аукціонний дім Sotheby’s виставив на продаж картину австрійського художника Карла Калера з інтригуючою назвою “Коханці моєї дружини”, то розраховував що її куплять у кращому випадку за 300 тисяч долларів.

На картині зображено 42 коти Кейт Бердселл Джонсон - мільйонерки, яка і замовила роботу. Загалом у неї було 350 котів, які жили у її величезному будинку у штаті Каліфорнія. За тваринами доглядав цілий штат слуг, а у своєму заповіті Джонсон виділила 500 тис. доларів на подальший догляд за її вихованцями.
Після завершення роботи картина експонувалася на Чиказькій Всесвітній виставці 1893 року, де «зробила сенсацію». Упродовж XX століття полотно неодноразово змінювало своїх власників.
У листопаді 2015 року на аукціоні «Сотбіс» картину було продано за 827 тисяч доларів приватному покупцю з Лос-Анджелеса, причому через велику вагу полотна довелося спорудити спеціальну стіну для його демонстрації в аукціонному залі.

моєї дружини 1891.webp

Може, це чудовий привід пам'ятати, що не варто ні до чого прив'язуватися, усе ненадовго, ми тут тільки гості, "ми ненадовго, не назавжди"? :) І взагалі, в наступному житті буде ще 100500 різних інших захоплень, і чого ото кожного разу марудитися :)

Може, це чудовий привід пам'ятати, що не варто ні до чого прив'язуватися, усе ненадовго, ми тут тільки гості, "ми ненадовго, не назавжди"? :) І взагалі, в наступному житті буде ще 100500 різних інших захоплень, і чого ото кожного разу марудитися :)
Шось типу того. Усе рівнозначно цінне і одночасно позбавлене цінності.

Назад
Зверху Знизу