Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щось воно сильно спотворює. Оце з сьомої спроби хоч щось вийшло, а то таке, що ховайся, ****уха якась :-)
А це вже майже фільм жахів :ги:
Для тих, хто дивиться без звука: там є звук!

"Скульптура горгулії".
Але, схоже, ніхто не був вражений :-)

О :eyecrazy: В мене ще жодної немає. Рано ти впоралася :)
Я зараз страшне скажу - я першу з прошлого Різдва не прибирала:D Засунула в кут, що не використовується, і все. Зараз тільки струснула та кілька нових іграшок повісила :нр:

Сьогодні сходила на ринок і купила вже смачні смаколики. Взагалі-то думала про Шер-Амі, але мені не сподобалося минулого разу як мені відповіла продавчиня. Тому пішла в інший магазин, там дуже приємна жінка, в неї такого торту нема, але є інші :)

Я зараз страшне скажу - я першу з прошлого Різдва не прибирала:D Засунула в кут, що не використовується, і все. Зараз тільки струснула та кілька нових іграшок повісила :нр:
Та от я думаю - чи штучну поставити. Вона така срібляста. Мені її років п'ять тому на НР приперла подруга. Але ж я ставлю живі гілки, тож була не потрібна. А зараз не впевнена, що є настрій для гілок і взагалі до прикрашання. Ну, цю можна і поставити як символ. Хоча щось пригадую наче в неї хрестовину не було... :rolleyes:

В мене теж минулорічна. Тільки не ялинка, а був великий букет.
На ялинковому базарі такі гарні стоять. Мабуть коштують купу грошей. І не питала.
Тільки цукерок маненькому Санта Клаусу додала у кошичок.

• Це лайк!
Реакції: E.N
В мене теж минулорічна. Тільки не ялинка, а був великий букет.
На ялинковому базарі такі гарні стоять. Мабуть коштують купу грошей. І не питала.
Тільки цукерок маненькому Санта Клаусу додала у кошичок.
250 гривень, така з ялинкових гілочек. Як маленька ялинка см 50-60

В квітковий горшик, чи банку з піском її
Так, можна. Я так буває гілки встромляю. Інколи у воду, але у пісок красивіше виходить, бо можна під потрібним кутом. А десь і дерев'яна хрестовина була, то колись купувала збирану ялинку з гілочок. Але де вона? Чи викинула, чи мамі відвезла.

Так, можна. Я так буває гілки встромляю. Інколи у воду, але у пісок красивіше виходить, бо можна під потрібним кутом. А десь і дерев'яна хрестовина була, то колись купувала збирану ялинку з гілочок. Але де вона? Чи викинула, чи мамі відвезла.
Потрібно встановлювати ялинку! Нині Йоль, йольські коти вже йдуть! :кіт::нр:

OIG.NBYD.webp

Сьогодні сходила на ринок і купила вже смачні смаколики. Взагалі-то думала про Шер-Амі
А я ходила головним чином за кормом для коте :) Собі прихопила "твіріг" зі сметаною до кави :-) і солоного насіння. А, ще пару булочок трапилися, солодкі, ароматні.. - ну, буду вважати, замість смаколиків :)
Щодо насіння смішне було: тітка на касі пробивала свої покупки, і така на моє насіння: "о! теж таке хочу!" касірці: "мені таке пробейте, я зараз за ним схожу" :)
Хотіла було порадити касирці поставити біля каси пакети з насінням - візьме кожен другий, а тоді думаю: це ж мені вічно буде не вистачати насіння! :-)

Нині Йоль, йольські коти вже йдуть!
Налаштовуюсь зробити сьогодні езотеричну роботу.. Саме сьогодні було зимове сонцестояння.

Найчастіше день зимового сонцестояння припадає на 21 грудня (рідше буває 20 або 23 грудня). Однак у роки, які передують високосному, зимове сонцестояння відбувається 22 грудня. Саме таким є 2023 рік. Воно було о 05:27.

Поки що дивлюся Королівство, останній сезон, 5 серія. Це ж воно скоро закінчиться, так шкода. :rolleyes: А ти що дивишся?

• :(
Реакції: Hurg
Назад
Зверху Знизу