Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти купила, до речі, майонезика, хліба і шо ти ще любиш?
Та купила ще ж раніше. Я, до речі, взагалі-то таким не харчуюся, це ось зараз мене так повернуло. Просто багато питань, які треба вирішувати, і це мене вибиває з колії, тому не можу зосередитися на більш правильному харчуванні. Ну і готовити не хочу теж. А зараз-то без окулярів - то взагалі.

Якщо прибрати кульки, то з'являються реакції :клас: Намучилася вже з ними. Саме нижнє повідомлення не реагується ж.

А оце наїлася на ніч хліба з майонезом, потім печива, яке мені не смачне, але пішло заодно, ну ще й цукерки :(
А чого ти купуєш несмачне печиво? :мораль: :)
Якщо прибрати кульки, то з'являються реакції :клас:
Так, про це писали, коли вони з'явилися. Щось одне: або кульки - або нормальні реакції :)
(я кулькам віддаю перевагу, люблю їх :кулька2:)

Тут залишу. Друга трактовка Проні та Голохватого. Сподобалась

OIG3434.webp

А чого ти купуєш несмачне печиво?
А я не знала, що воно таке. Я його їла років 10 тому і не пам'ятала. Просто вже у супермаркеті не було такого, що мені б схотілося, ну і вирішила це. Думала, що лежатиме, але під інет так вийшло, що рука сама тягнулася.
Я ще й несмачні цукерки купила :-) Просто не повірила сама собі, що мені може бути Ластівка - смачні, а Шапки - несмачні. От і перевірила :-)

А чого ти купуєш несмачне печиво? :мораль: :)

Так, про це писали, коли вони з'явилися. Щось одне: або кульки - або нормальні реакції :)
(я кулькам віддаю перевагу, люблю їх :кулька2:)
З телефоном це не так актуально, тут кульок мало, то і музики менше, крім того, випадково їх не чіпляєш, тож музики взагалі нема. А от реакції ставити з компом простіше. Кажу ж - останнє повідомлення - неможливо поставити.

Тут залишу. Друга трактовка Проні та Голохватого. Сподобалась

OIG3434.webp
Яка гарненька Проня ;) Якби вона була така, ніяких проблем вийти заміж у неї б не було :-)
зі. Барбершоп! :іржач:

Це було для анімації, але вона не вийшла. Тому буде нам :)

OIG.AO7BZKVUSZIu7guzFVSX.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу